Princas Williamas ir Catherine apie N.Mandelos mirtį sužinojo per filmo „Mandela“ premjerą

Didžiosios Britanijos garsenybės, karališkosios šeimos atstovai ir buvusio Pietų Afrikos Respublikos prezidento Nelsono Mandelos artimieji ketvirtadienio vakarą dalyvavo iškilmingoje dokumentinio filmo „Mandela“ premjeroje. Į ją atvyko ir retai viešumoje besirodantys princas Williamas su žmona Catherine.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2013, 8:18 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:09 PM

Žinia, kad N.Mandela mirė, buvo paskelbta jau prasidėjus premjerai, todėl susirinkusieji į kino salę nežinojo šio fakto. Tik princui Williamui, dar prieš baigiantis filmui, slapta buvo pranešta, kad N.Mandela mirė. Jo atminimą filmo žiūrovai vėliau pagerbė tylos minute.

„Aš noriu pasakyti, kad tai neįtikėtai liūdna ir tragiška žinia.

Mums ką tik buvo priminta, koks išskirtinis ir įkvepiantis žmogus Nelsonas Mandela buvo. Aš galvoju ir meldžiuosi už jo šeimą. Tai labai liūdna“, – kiek vėliau sakė princas Williamas.

Premjeroje dalyvavo ir N.Mandelos duktė Zindzi. Ji šiame iškilmingame renginyje atstovavo savo šeimai. Dar eidama raudonuoju kilimu Zindzi sakė, kad ji labai didžiuojasi savo tėvo nuopelnais, o šis filmas – didžiausias jų pripažinimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.