B.Spears ketina užbaigti savo karjerą

Popmuzikos princese tituluojama Britney Spears pareiškė norinti palikti didžiąją sceną tam, kad galėtų atsiduoti šeimai. Vis dėlto atlikėja prisipažino, kad kurį laiką gerbėjus dainomis dar džiugins – esą jai reikia atidirbti 2 metų kontraktą ir pasirodyti 96-iuose koncertuose įvairiausiuose pasaulio kampeliuose. Pasibaigus kontraktui B.Spears tikina ištekėsianti ir susilauksianti dar daugiau vaikų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2013, 3:59 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:06 PM

„Man nesvarbu, kokios lyties bus mūsų kūdikis, svarbiausia, kad jis būtų sveikas“, – per interviu su Mario Lopez teigė B.Spears.

Užsienio žiniasklaidoje B.Spears pastaruoju metu itin dažnai linksniuojama – visai neseniai paaiškėjo, kad jai pasipiršo advokatu dirbantis mylimasis Davidas Lucado ir šiedu jau rengiasi didžiajai savo gyvenimo šventei, kuri kitais metais įvyks Havajų salose.

„Esu įsimylėjusi. Davidas labai užsispyręs, bet aš jį tiesiog dievinu. Jis labai juokingas ir be galo aistringas. Man taip pat patinka tai, kuo jis užsiima. Jo pomėgiai tiesiog užkrečiami“, – taip apie savo mylimąjį viename interviu atsiliepė B.Spears.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.