Maniakas B.Afflecko šeimai grasino susidorojimu

Pirmo ryškumo Holivudo žvaigždės Beno Afflecko šeimą užgriuvo dideli nemalonumai. Aktorių ir jo šeimą kurį laiką persekiojo maniakas, grasinęs susidorojimu tiek su vienu iš geidžiamiausių pasaulio vyrų, tiek ir su jo žmona Jennifer Garner bei jų dukrelėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2013, 6:15 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:45 PM

„Maniaką sučiupo prie pat mokyklos, kurią lanko mano dukros. Jis slėpėsi tarp paparacų, kurie nė neįtarė, kokie yra šio žmogaus kėslai“, – per vieną iš naujausių interviu teigė B.Affleckas.

Aktorius taip pat prisipažino, kad įžūlūs žurnalistai ir fotografai labai apsunkina jo gyvenimą. „Mano vaikai – ne žvaigždės. Niekuomet jomis nebuvo. Kai pasaulį išvydo mano dukros – mums su žmona pasiūlė apvalią sumelę, kad pasidalytume jų nuotraukomis. Bet aš nesutikau ir niekuomet nesutikčiau su šia avantiūra. Nesmerkiu žmonių, kurie laikosi kitokios pozicijos nei aš, tačiau šiuo klausimu esu nenuginčijamas“, – B.Afflecko žodžius cituoja portalas „Vesti.ru“.

Holivudo žvaigždė pareiškė, kad paparacai nuolat persekioja jo atžalas, šitaip gąsdindami mažametes. „Mano, kaip tėvo, atsakomybė – apsaugoti savo vaikus. Paparacai nuolat rėkauja, kad pritrauktų mergaičių dėmesį, o jos iš išgąsčio tik susigūžia ir nuleidžia galvas. Šie, mat, supyksta ir ima rėkti dar labiau“, – teigė B.Affleckas.

Kaip lrytas.lt rašė anksčiau, Holivudo žvaigždės Halle Berry ir J.Garner rugpjūčio mėnesį paragino Kalifornijos įstatymų leidėjus paremti įstatymo projektą, kuriuo siekiama apriboti paparacų galimybes fotografuoti įžymybių vaikus.

Įstatymo projektu, kuris būtų konkrečiai taikomas paparacams ir kurį pateikė vienas demokratų senatorius, būtų išplėsta teisinė priekabiavimo sąvoka, įtraukus į ją vaiko fotografavimą ar jo įrašų darymą be teisinio globėjo leidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.