„Victoria's Secret“ angelas A.Ambrosio prisipažino pasidariusi plastinę operaciją

32-ejų „Victoria's Secret“ angelas Alessandra Ambrosio per atvirą interviu prisipažino, kad modelio darbas turi savo kainą – tam, kad galėtų vystyti sėkmingą karjerą, jai kadaise teko atsiduoti į plastikos chirurgo rankas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 6:36 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:16 PM

„Nuo pat mažumės žinojau, kad būsiu manekenė. Tačiau buvo viena didelė ir atlėpusi problema – mano ausys, kurios tiesiogine to žodžio prasme styrojo. Kad atsikratyčiau kompleksų, būdama 11 metų pagalbos ieškojau plastinės chirurgijos kabinete. Įdomu ir tai, kad buvau pirmoji chirurgo pacientė. Kitaip tariant – bandomasis triušiukas. Laimei, operacija pavyko puikiai“, – prisimena A.Ambrosio.

Manekenė taip pat prisipažino, kad po lemtingosios plastinės operacijos bijo chirurginio skalpelio. „Po to, kai pagimdžiau savo dukrą prieš 5 metus, mano pilvas atrodė kaip balionas. Tačiau į plastikos chirurgus nesikreipiau. Man teko suimti save į rankas, laikytis griežtos dietos ir vakarais valgyti vien salotų lapus“, – teigia supermanekenė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.