E.Johnas mylimojo viešnagę Kaune slėpė nuo smalsių akių

Ketvirtadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusį sero Eltono Johno koncertą stebėjo ir jo mylimasis. Paaiškėjo, kad 66-erių dainininko, kuris Kaune koncertavo smarkiai persišaldęs, palaikyti atvyko ir jo širdies draugas – kino kūrėjas, prodiuseris bei dainininko įkurto kovos su AIDS fondo vadovas Davidas Furnishas. Tiesa, garsenybės komanda stengėsi, kad Davido viešnagė liktų nepastebėta smalsuolių.

D.Furnishas (kairėje) ir E.Johnas augina du sūnus, o kitų metų pavasarį ketina susituokti.<br>AP nuotr.
D.Furnishas (kairėje) ir E.Johnas augina du sūnus, o kitų metų pavasarį ketina susituokti.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 20, 2013, 5:21 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:00 PM

E.Johnas ketvirtadienio vakarą Kauno scenoje galynėjosi su prasta savijauta – dar koncerto pradžioje įspėjo, kad yra persišaldęs ir galbūt negalės baigti koncerto. Tačiau scenos veteranas parodė, kad moka susitvarkyti su iššūkiais – atsilaikė visas daugiau nei dvi su puse koncerto valandos ir dainavo įspūdingai, nors tarp dainų nuolat gėrė vaistus ir šnirpštė nosį.

Koncerto pabaigoje atlikėjas dėkojo publikai, atsiprašė už savo balsą ir linkėjo linksmų Kalėdų. Užkulisiuose jo laukė mylimasis – 15 metų jaunesnis D.Furnishas, su kuriuo E.Johnas gyvena jau du dešimtmečius, 2005-aisiais įregistravo civilinę partnerystę, o kitų metų kovą, kai tai leis britų įstatymai, ketina susituokti.

Pora augina du sūnus, pagimdytus pakaitinių motinų – pirmasis gimė 2010-aisiais, antrasis – šįmet sausį.

Seras E.Johnas į Kauno oro uostą atvyko vakar popiet – iš privataus lėktuvo išlipo kartu su vadybininkais, sėdo į išnuomotą automobilį „Jaguar“ ir nurūko į „Žalgirio“ areną.

D.Furnisho greta jo nebuvo. Atrodo, dainininkas, galbūt žinodamas apie Lietuvoje paplitusią homofobiją, nusprendė neafišuoti fakto apie savo mylimojo vizitą.

Po to, kai iš oro uosto išsiskirstė fotografai, D.Furnishas išlipo iš lėktuvo ir į areną buvo nuvežtas atskiru automobiliu.

Po koncerto dainininkas iš arenos išvyko kartu su mylimuoju. Nakvoti Kaune pora neliko – po paskutinio šįmet koncerto tą patį vakarą išskrido į Didžiąją Britaniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.