2013-aisiais užsienio žvaigždėms vaikus nešė ir gandrai, ir surogatinės motinos

Naujų metų pradžia – puiki proga prisiminti, kas per juos įvyko gero. O kas gali būti gražiau už naujo žmogaus atėjimą į pasaulį?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2014, 6:23 AM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:31 AM

Gandrai praėjusiais metais užsienio garsenybėms buvo itin dosnūs. Mažylius sūpuoja gausus būrys dainininkų, aktorių ir modelių.

Pirmas, antras ar trečias vaikas – jokio skirtumo. Laimingiems tėvams šįmet gimusios atžalos prilygsta brangiausioms dovanoms.

Sausio 11 d. muzikos superžvaigždė seras Eltonas Johnas ir jo partneris Davidas Furnishas susilaukė antro sūnaus. Surogatinė motina vyrams pagimdė Elijah Josephą Danielį Furnishą-Johną.

Sausio 22 d. dainininkė Shakira ir futbolininkas Gerard'as Pique susilaukė sūnaus Milano.

Vasario 11 d. modelis ir realybės šou „Didysis brolis“ (Big Brother) žvaigždė Imogen Thomas pagimdė dukrą Arianą Sieną. Ji – pirmasis I.Thomas ir jos vaikino Adamo Hosley'io vaikas.

Vasario viduryje aktorius Hugh Grantas ir Tinglan Hong susilaukė sūnaus. Du vaikus auginanti pora nepanoro pranešti visuomenei nei berniuko vardo, nei tikslios jo gimimo datos.

Kovo mėnesį tėvu tapo „Kovos klubo“ žvaigždė Edwardas Nortonas. Šeimyninį gyvenimą nuo visuomenės slepiantis aktorius su Shauna Robertson susilaukė sūnaus.

Balandžio 8 d. Rusijos oligarcho Romano Abramovičiaus, kurio senelis kilęs iš Lietuvos, draugė Darja Žukova pagimdė dukrą Lėją. Tai jau septintas verslininko vaikas.

Balandžio 24 d. modelis Peaches Geldof pagimdė antrą sūnų. Žvaigždutė ir jos vyras Thomas Cohenas naujagimiui davė Phaedro vardą.

Gegužės 14 d. aktorė Monica Cruz tapo motina. Ji susilaukė mergytės.

Birželio 15 d. realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ir jos mylimasis reperis Kanye Westas susilaukė pirmosios atžalos – dukros North.

Birželio 24 d. Holivudo pora Evan Rachel Wood ir Jamie'as Bellasas susilaukė pirmagimio. Aktorė pagimdė sūnų.

Birželio 30 d. popžvaigždė Jessica Simpson pagimdė sūnų. Dainininkė ir os sužadėtinis Ericas Johnsonas padovanojo broliuką Ace‘ą Knute‘ą savo dukrai Maxwell Drew.

Liepos 22 d. Didžiosios Britanijos princas Williamas ir jo žmona Catherine susilaukė pirmagimio. Berniuką pora pavadino princu George'u.

Liepos 22 d. aktorės Penelope Cruz ir Javiero Bardemo šeimą papildė dukra. Ji – antrasis poros vaikas.

Rugpjūčio pradžioje britų modelis ir televizijos žvaigždė Katie Price pagimdė berniuką Jettą Rivierą. Berniukas, kuris modeliui jau ketvirtasis vaikas, gimė dviem mėnesiais per anksti.

Rugpjūčio 9 d. kino sagos „Žvaigždžių karai“ (Star Wars) kūrėjas George'as Lucasas ir jo naujoji žmona Mellody Hobson susilaukė dukters. Everest Hobson Lucas pagimdė surogatinė motina.

Rugpjūčio 23 d. aktoriaus Aleco Baldwino žmona Hilaria pagimdė dukrą. Ši mergytė yra pirmoji sutuoktinių atžala, bet Alecas dar turi 17-metę dukrą Ireland iš ankstesnės santuokos su aktore ir dainininke Kim Basinger.

Rugpjūčio 27 d. kanadiečių dainininkas Michaelas Buble tapo tėvu. Jo žmona Luisana Lopilato pagimdė sūnų Noah.

Rugpjūčio 29 d. „Black Eyes Peas“ žvaigždė Fergie ir aktorius Joshas Duhamelis susilaukė sūnaus Axlo.

Rugsėjo 2 d. italų mados namų „Missoni“ paveldėtojos Margheritos Missoni ir jos vyro, lenktynininko Eugenio Amoso šeimą papildė sūnus Ottas Hermannas Amosas.

Rugsėjo 28 d. TV serialo „Choras“ („Glee“) žvaigždė Heather Morris tapo mama. Aktorė ir jos ilgametis draugas Tayloras Hubbellas sūnui davė Elijah vardą.

Rugsėjo pabaigoje pasaulį išvydo Alos Pugačiovos ir Maksimo Galkino dvynukai Jelizaveta ir Garis. Juos bene garsiausiai Rusijos porai pagimdė surogatinė motina.

Spalio 5 d. Holivudo sutuoktiniai aktoriai Halle Berry ir Olivier Martinezas susilaukė sūnelio. H.Berry šis vaikas jau antrasis. Aktorė augina penkiametę dukrą, kurios tėvas yra buvęs jos širdies draugas Gabrielis Aubry.

Lapkričio 26 d. aktorė Jennifer Love Hewitt ir jos sutuoktinis Brianas Hallisay susilaukė dukters Autumn James. Prieš gimstant mergaitei pora slapta susituokė.

Gruodžio 7 d. „Titaniko“ gražuolė Kate Winslet ir jos vyras Nedas Rocknrollas susilaukė sūnaus. Naujagimis - jau trečias aktorės vaikas.

Gruodžio pirmąją savaitę gimė serialo „Mentalistas“ žvaigždės Rockmondo Dunbaro ir jo žmonos Maya Gilbert dukra. Tėvai pavadino mergytę Berkeley Seon Dunbar.

Gruodžio 18 d. Charlotte Casiraghi, vyriausia Monako princesės Karoline dukra, pagimdė sūnų. Berniuko tėvas - Prancūzijos komikas Gadas Elmaleh.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.