Kaip M.Cyrus, T.Swift ir kitos įžymybės pasitiko 2014 metus?

„Victoria's Secret“ angelas Alessandra Ambrosio buvo viena iš tų įžymybių, kurios Naujųjų metų išvakarėse nusprendė palepinti savo gerbėjus keliomis nuotraukomis iš 2014-ųjų pasitikimo vakarėlio. A.Ambrosio nusifotografavo su šokoladiniu saldainiu, linkėdama visiems savo paskyros sekėjams „skanių 2014 metų“.

Taylor Swift (dešinėje).<br>„Twitter“/„Instagram“ nuotr.
Taylor Swift (dešinėje).<br>„Twitter“/„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2014, 9:18 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:40 PM

O štai 24-erių popmuzikos atlikėja Taylor Swift Žaliojo medinio arklio metus pasitiko mergaičių būryje – atlikėja surengė nedidelį vakarėlį, kuriam pasipuošė prašmatnia raudona suknele ir prie aprangos priderino sodrios spalvos lūpų dažus.

T.Swift vakarėlis – lyg priešprieša aktorių Ashley Tisdale ir Joanna Krupa linksmybėms, kurios paskutinę 2013 metų naktį praleido įvairiuose klubuose.

Mažiau nei prieš metus pirmagimio susilaukusi Hilary Duff savo „Instagram“ paskyroje pasidalino nuotrauka, simbolizuojančia aktorės pasižadėjimą atėjusiais metais skaityti daugiau knygų. Aktorė 2014 metus pasitiko savo jaukiuose namuose, su vyru bei sūnumi Luca.

Tiesa, papramogauti teko ne visoms įžymybėms, štai Paris Hilton ir Katy Perry atliko savo, kaip pramogų pasaulio atstovių pareigą, 365-ąjį metų vakarą džiugino į Las Vegaso naktinius klubus sugužėjusius svečius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.