C.Diaz apie botokso injekciją: „Žvelgiau į veidą, kuris man nepriklausė“

Holivudo aktorė Cameron Diaz džiaugiasi savo naujausiu kūriniu – dienos šviesą gruodžio 31-ąją pasiekė jos ilgai „brandinta“ knyga „The Body Book“, kurioje įžymybė atvirai pasakoja apie kūno puoselėjimą, veido odos problemas, intymiosios vietelės šukuosenas ir kalba daugeliu kitų aktualių temų. Tačiau kai ko aktorės gerbėjai, veikiausiai, nesitikėjo – knygoje C.Diaz prisipažįsta kadaise įtikėjusi botulino toksino galia, o po procedūros – kaip mat pasigailėjusi.

C.Diaz apie botokso injekciją: „Žvelgiau į veidą, kuris man nepriklausė“.<br>„Instagram“ nuotr.
C.Diaz apie botokso injekciją: „Žvelgiau į veidą, kuris man nepriklausė“.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2014, 7:36 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:12 PM

Stulbinančio grožio aktorė atskleidė, kad po botokso injekcijos jos veidas ėmė atrodyti itin keistai ir štai jau kurį laiką dievagojasi daugiau niekuomet nebandysianti panašios procedūros. „Kai pamačiau savo veidą po injekcijos, supratau, kad mieliau stebėsiu save natūraliai senstant, nei kasdien veidrodyje matysiu veidą, kuris man nepriklauso“, – portalui „ET“ prisipažino C.Diaz.

„Čarlio angelai“ žvaigždė, kuri šiuo metu intensyviai dalyvauja savo knygos pristatymuose, teigia, kad ji yra patenkinta savo šypsenos raukšlėmis ir neplanuoja pasidaryti jokios plastinės operacijos.

„Man patinka mano šypsenos raukšlės. Žinote, ką tai reiškia? Kad šypsojausi visą savo gyvenimą. Ir išties, dievinu savo gyvenimą, esu laiminga ir mažiausiai galvoju apie tai, kad ant mano veido ryškėja raukšlelės“, – teigia C.Diaz.

Savo knygoje aktorė taip pat aprašė ilgai trukusią kovą su spuogais. „Tai buvo taip gėdinga, kaip įmanydama stengiausi atsikratyti tų nelemtų spuogų. Bandžiau maskuoti juos dekoratyvine kosmetika, naudojau įvairiausias priemones, skirtas kovai su problemine oda. Netgi vartojau itin stiprius medikamentus. Niekas negalėjo man padėti labai ilgą laiką“, – prisimena C.Diaz.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas