Madonna pildo berniukų-žaisliukų kolekciją – naujam mylimajam vos 26-eri

Praėjo mažiau nei mėnuo nuo to, kai Madonna išsiskyrė su 25-erių berniuku-žaisliuku Brahimu Zaibatu, tačiau popmuzikos karalienė, rodos, nė neketina liūdėti. 55-erių atlikėja kaipmat susirado naują susižavėjimo objektą – bene 30-čia metų jaunesnį šokėją Timorą Steffensą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2014, 11:33 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:56 PM

Naujasis Madonnos draugas jau spėjo įsisukti į Madonnos šeimos virtinę ir netgi susibičiuliauti su 13-mečiu dainininkės sūnumi Rocco. „Viena iš priežasčių, kodėl Madonnai taip patinka Timoras, yra tai, kad jis su vaikais elgiasi labai natūraliai, jam puikiai sekasi. Ji niekada to nepasakytų viešai, tačiau kai naujasis mylimasis žaidžia su jos atžalomis, jos veidą ima puošti mažytė šypsena“, – teigė vienas iš šaltinių.

Pasak portalo „Radar“, Per Naujųjų metų išvakarėse įvykusį Rudolpho Valentino privatų vakarėlį Šveicarijoje, Madonna ir Timoras nuo aplinkinių neslėpė tarp jų trykštančių jausmų.

Daugelis žmonių vakarėlyje šnabždėjosi ir stebėjosi, kaip greitai Madonna surado pamainą buvusiam vaikinui B.Zaibatui, su kuriuo praleido 3 metus. Teigiama, kad santykiai baigėsi dėl sunkumų, susijusių su darbo įsipareigojimais.

Primename, kad prieš B.Zaibatą Madonna turėjo ir dar vieną berniuką-žaisliuką – 22 Jesusą Luzą, su kuriuo susitikinėjo beveik metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.