Aktorei S.Johansson nepatinka gyvenimas Paryžiuje

Aktorė Scarlett Johansson, susižadėjusi su prancūzų žurnalistu Romainu Dauriacu, apsigyveno Paryžiuje.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 10, 2014, 1:39 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:32 PM

Filmo „Pasiklydę vertime“ (The Lost In Translation) žvaigždė patvirtino planus rugsėjį antrą kartą ištekėti, be to, sakė, kad jau paliko savo butą Niujorke ir apsigyveno R.Dauriaco tėvynėje.

Tačiau S.Johansson pripažino, kad gyvenimo „meilės mieste“ žavesys greit išblėso ir ji jau pradedanti suprasti, kodėl prancūzai yra pelnę storžieviškos tautos reputaciją.

Aktorė, kuri dar neišmoko prancūziškai, sakė: „Nusprendžiau surizikuoti ir persikraustyti į Paryžių, ir tai puiku, man labai patinka“.

„Žinoma, dalis romantiško spindesio dabar truputį išblėso ir ... visi tie dalykai, kurie, kaip manei anksčiau, yra žavūs, tiesiog ... Nenoriu sakyti, ką tik įžeidžiau visą tautą, kaip paprastai, bet ... viskas dėl mažų dalykų“, - pasakojo ji.

„Na, taip sakant, kai pirmą kartą ten nuvykau, pagalvojau, kad ... visas tas šiurkštus, paryžietiškas dalykas yra tiesiog netiesa. Galvojau: „Žmonės nėra šiurkštūs, jie - nuostabūs!“ Taip buvo prieš tai, kai aš ten apsigyvenau, o tada žmonės nusprendė, kad jeigu aš neišvažiuoju, tai jie gali tiesiog būti šiurkštūs su manimi!“ - sakė S.Johansson.

Be to, ji papasakojo, kad labiausiai ją „erzina“ vaikščiojimas gatvėmis, nes žmonės čia nesitraukia iš kelio.

JAV pokalbių laidos vedėjui Davidui Lettermanui ji sakė: „Man patinka vaikštinėti ... Kaip sakiau, žmonės dabar šiurkštesni, ... bet tai erzina ... Aš esu iš Niujorko ... ir aš tik manau, dėl to, kad esi iš Niujorko, tai tarsi nuostabus šokis gatvėje, jūs tarsi išvengiat vienas kito ir tai yra choreografija – eiti gatve“.

„O tada, kai nuvykau ten į Paryžių, pamaniau, kad tai kažkoks provincijos miestas, kuriame žmonės nežino, kaip vaikščioti ... Ir tas faktas, kad jie tiesiog blokuoja mane, jie tiesiog sutrikę, - tęsė aktorė. - Bet ne, jie nėra sutrikę, tad dabar aš tiesiog įžūliai spoksau nuo pusės kvartalo ir ėmiau darytis tikrai agresyvi su žmonėmis, ir man nerūpi!“

Santuoka su R.Dauriacu aktorei bus antroji – 2008 metais ji susituokė su Ryanu Reynoldsu, bet ta sąjunga truko mažiau nei trejus metus.

R.Reynoldsas dabar yra vedęs aktorę Blake Lively.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.