Praėjus 11 metų po skandalingo išsiskyrimo B.Spears vis dar žavisi J.Timberlake'u

Vienos iš populiariausių dešimtojo dešimtmečio grupių „N Sync“ atlikėjo Justino Timberlake'o ir popmuzikos dievaitės Britney Spears skyrybos 2002 metais buvo išties persunktos pykčiu. Tuo metu žiniasklaidoje netilo kalbos, kad pora į skirtingas puses pasuko dėl to, kad Britney slapčia mėgavosi svetimo vyro glėbiu. Iškart po neištikimybės skandalo popmuzikos pasaulį sudrebino J.Timberlake'o hitas „Cry Me A River“, kuris neabejotinai buvo skirtas jį išdavusiai mylimajai.

Praėjus 11 metų po skandalingo išsiskyrimo B.Spears vis dar žavisi J.Timberlake'u.<br>AP nuotr.
Praėjus 11 metų po skandalingo išsiskyrimo B.Spears vis dar žavisi J.Timberlake'u.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 7:40 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:56 PM

Tačiau praėjus daugiau nei dešimtmečiui, žavioji B.Spears vis dėlto prisipažįsta, kad buvęs scenos ir gyvenimo partneris J.Timberlake'as iki šiol yra vienas iš mėgstamiausių jos atlikėjų ir tikina, kad jo muzika yra įkvepianti.

Per interviu „USA Today“ populiarioji atlikėja teigė: „Justinas yra tiesiog kitoks, jis it gaivaus oro gurkšnis – tai išties įkvepia mane kurti ir lyg magnetas traukia aplinkinius klausytis jo dainų.“

O štai J.Timberlake'as, kuris yra vedęs aktorę Jessica Biel, apie B.Spears ir jų santykius nedaugžodžiauja. Per 2011 metų interviu atlikėjas prisipažino, kad su popmuzikos dievaite nekalbėjo nuo pat išsiskyrimo.

„Linkiu jai visa ko geriausio – manau, kad to nė nereikia sakyti. Mes nekalbėjome 9, o gal ir 10 metų“, – prieš dvejus metus žurnalui „Vanity Fair“ teigė J.Timberlake'as.

Per interviu dainininkas taip pat prabilo apie savo ir B.Spears jaunystes dienas: „Mes buvome drėbti iš to paties molio – mažų miestelių vaikai, užsiimantys ta pačia veikla. Tačiau galų gale suaugome ir tai, kas mus siejo vaikystėje, ėmė atrodyti labai svetima. Negaliu kalbėti už Britney, tačiau aš buvau visai kitoks žmogus, nei esu dabar.“

Prisimindamas ekstravagancijos ir puikybės dienas, J.Timberlake'as pridūrė: „Nemanau, kad buvome normalūs vaikai. Mūsų gyvenimas tiesiog nebuvo normalus. Mes praleidome pernelyg daug laiko būdami pačiais įtakingiausiais ir „madingiausiais“ vaikais. Tuo metu šlovė mus tiesiog jaudino, galėjome daryti bet ką, ko tik užsigeisdavome. Kalbu ne tik apie mudu su Britney, kalbu ir apie „Backstreet Boys“ penketuką, „N Sync“ vaikinus ir talentingąją Christina Aguilera. Viskas buvo taip paprasta, kad vieną sekundę užsimanę nuskristi į Balį, jau kitą – sėdėdavome lėktuve. Buvome lyg maži vaikai su dideliais žaislais. Tačiau galų gale ateina metas, kuomet pasidaro aišku, kad tokia didybė – nėra amžina.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.