C.Diaz atskleidė, kaip atsikratė ilgą laiką ją kankinusių spuogų

Holivudo aktorė Cameron Diaz prabilo apie vieną aktualiausių problemų paauglių gyvenime – spuogus. Knygos „The Body Book“ autorė atskleidė, kad būtent nesveikas maistas tapo jos probleminės odos priežastimi. Žurnalui „Seventeen's“ C.Diaz teigė, kad skausmingi giluminiai spuogai kadaise vedė ją iš proto ir vertė jaustis apgailėtina.

C.Diaz atskleidė, kaip atsikratė ilgą laiką ją kankinusių spuogų.<br>"Reuters" nuotr.
C.Diaz atskleidė, kaip atsikratė ilgą laiką ją kankinusių spuogų.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2014, 11:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:15 PM

„Mane kankino siaubinga aknė – gilūs, pūlingi spuogai, tokie, nuo kurių skauda visą veidą. Bijojau šitokia rodytis žmonėms. Draugai sakydavo, kad nieko nepastebi, tačiau aš atrėždavau, kad tai vienintelis dalykas, kurį mato kiti žmonės! Veido odos vizualiai išlyginti nepadėjo nei maskuoklis, nei kreminė pudra – tos gėdos, kurią jaučiau dėl savo veido, negalėjo numalšinti niekas.

Tuo pat metu, buvau liekna mergina, kuri galėjo valgyti viską, kas papuola po ranka ir niekuomet nepriaugti svorio. Jeigu frazė „esi tai, ką valgai“, yra tiesa, tuomet aš turėjau būti burita su daug sūrio ir padažo! Būtent tas keptas, termiškai apdorotas netikras maistas kėlė hormonų audras mano organizme – įsivaizduokite, kaip tuo metu turėjo atrodyti mano veidas“, – prisimena C.Diaz.

Aktorė prisipažįsta, kad išbandė visas žinomas priemonės kovoje su spuogais, tačiau atsikratyti bėrimų jai padėjo būtent mitybos pokyčiai. Kai C.Diaz atsisakė nesveiko maisto – jos aknė dingo kaip į vandenį, o ji pati pasijuto kur kas gyvybingesnė ir energingesnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?