Dėl seksualių nuotraukų ištrinta A.Voločkovos „Instagram“ anketa

Erotiškomis fotosesijomis pagarsėjusi Rusijos prima balerina Anastasija Voločkova nesikuklindavo pikantiškų nuotraukų publikuoti ir socialiniuose tinkluose. Akivaizdu, kad tai kažkam nepatiko – kažkas įsilaužė į garsiosios balerinos „Instagram“ anketą ir ją ištrynė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2014, 1:11 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:01 PM

Spėjama, kad Anastasijos anketą ištrynė kuris nors jos sekėjas, kuriam užkliuvo itin trumpa žalsva A.Voločkovos paplūdimio suknelė. Nuotrauka, kurioje balerina pozuoja demonstruodama ne tik suknelę, bet ir savo šlaunis, sulaukė jos gerbėjų pasipiktinimo. Ypač daug piktų komentarų ir įžeidimų A.Voločkova sulaukė po to, kai pasidalijo nuotrauka, kurioje ji pozuoja prie vaisiais nukrauto prekystalio, ranka kilstelėjusi ir taip pernelyg trumpos suknelės kraštą.

A.Voločkovos gerbėjai ir pati prima balerina pasipiktino dėl ištrintos anketos. Vis dėlto, kol „Instagram“ administracija sprendžia šią problemą, ji rado kitą būdą pasidalyti savo nuotraukomis iš atostogų Tailande. Anastasija jas publikuoja „Twitter“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.