J.Bieberio namuose kratą atlikę detektyvai rado narkotikų

D.Thompsonas sakė, kad vyksta tyrimas dėl „sunkaus nusikaltimo“.

Dainininkas J.Bieberis.<br>AP nuotr.
Dainininkas J.Bieberis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 15, 2014, 12:01 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:38 PM

Los Andželo šerifo departamento pareigūnas Dave'as Thompsonas sakė, kad tas asmuo buvo areštuotas „matomoje vietoje“ radus narkotikų.

Maždaug tuzinas detektyvų anksti antradienį tikrino prabangius 19-mečio J.Bieberio namus prestižiniame Kalabasaso rajone. Pareigūnai tiria įtarimus, kad kanadiečių žvaigždė yra atsakinga už tūkstančių dolerių vertės žalą kaimyno namui, kuris buvo apmėtytas kiaušiniais.

D.Thompsonas sakė, kad vyksta tyrimas dėl „sunkaus nusikaltimo“.

Jis nurodė, kad J.Bieberio namuose rastas kokainas „buvo šerifo pavaduotojams matomoje vietoje, kai jie ieškojo įrodymų“.

J.Bieberis, kuris kratos metu buvo namuose, nebuvo nei „areštuotas, nei atleistas nuo bausmės“ ryšium su ta vandalizmo byla.

D.Thompsonas pridūrė, kad popmuzikos žvaigždė „nebuvo susijusi su tuo kokainu kitaip nei tuo, kad tas ponas buvo apsistojęs jo rezidencijoje“.

Tačiau pareigūnai atmetė nuomonę, kad įtariamas vandalizmo aktas, kurio metu esą padaryta nuostolių už 20 tūkst. dolerių, yra smulkus.

„Sunkus nusikaltimas yra sunkus nusikaltimas. Žala buvo padaryta kiaušiniais“, - pridūrė D.Thompsonas.

Los Andželo šerifo departamentas anksčiau patvirtino, kad išdavė orderį kratai J.Bieberio namuose dėl įtarimų svaidžius kiaušinius.

Orderis buvo išduotas dainininko kaimynui pateikus skundą, kad žvaigždė praėjusią savaitę jo namą apmėtė žaliais kiaušiniais.

Iš pradžių šis atvejis buvo laikomas galimu baudžiamuoju nusižengimu. Tačiau antradienį pareigūnai sakė, kad dabar jis tiriamas kaip sunkus nusikaltimas, nes turtui padaryta žala viršija 400 dolerių.

Neaišku, kas išprovokavo įtariamą apmėtymą kiaušiniais, tačiau jeigu J.Bieberis bus apkaltintas ir nuteistas dėl vandalizmo, jam pagal Kalifornijos baudžiamąjį kodeksą gali grėsti kalėjimo bausmė ir didelė bauda.

Antradienio krata buvo dar vienas iš ilgos virtinės prieštaringai vertinamų incidentų, kurie teršia kažkada nepriekaištingą J.Bieberio įvaizdį.

Šis kanadiečių dainininkas nuo 2009 metų, kai įsiveržė į muzikos sceną kaip mokyklinio amžiaus sensacija, jau yra pardavęs daugiau kaip 12 mln. albumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.