JAV atlikėja Ciara 7 mėnesius slėpė nėštumą

JAV žvaigždė dainininkė Ciara ir jos partneris repo atlikėjas Future laukiasi pirmojo vaikelio. Pasak šaltinių, nėštumą pora slėpė net 7 mėnesius. Nežinia, kaip ilgai jiems dar būtų pavykę neatskleisti džiugios naujienos, jei ne Jenny McCarthy, kuri vakar savo „Twitter“ paskyroje pasidalijo ilgai neviešinta žinia. „Sveikinu savo mergytę Ciarą! Taip džiaugiuosi dėl tos bandelės orkaitėje!“ – metaforiškai apie draugės nėštumą parašė J.McCarthy.

Reperis Future ir Ciara.<br>AP nuotr.
Reperis Future ir Ciara.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2014, 5:46 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:07 PM

Nepaisant to, kad iki gimdymo liko nei daug, nei mažai – vos 2 mėnesiai, Ciara užsidariusi namuose tikrai nesėdi. Ji kartu su mylimuoju keliauja į jo koncertinius turus. Dėl mažylio saugumo moteris nustatė griežtas taisykles, pavyzdžiui, niekas iš reperio Future draugų negali rūkyti Ciarai esant šalia.

Reperis Future jau turi 3 vaikus, tačiau 28-erių jo mylimosios tai nė kiek negąsdina. Per vieną interviu Ciara prisipažino, kad svajoja apie didelę šeimą. „Manau, kad tai dar vienas žingsnis puoselėjant mūsų santykius. Mano tėvai susituokę jau 30 metų, o seneliai kartu nugyveno net 50 metų, todėl tikiu, kad darni ir didelė šeima – vienintelis man tinkamas kelias“, – prisipažino atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.