Seksualusis J.Deppas pasipiršo biseksualiai aktorei A.Heard?

Holivudo žvaigždę Johnny Deppą apsukti aplink pirštą bandė ne viena gražuolė. Vis dėlto jų pastangos visada baigdavosi nesėkmėmis. Bent jau iki šiol. Užsienio žiniasklaida ūžia, kad daugelį metų seksualiausiu planetos vyru tituluojamas J.Deppas pasipiršo aktorei Amber Heard.

Daugelį metų seksualiausiu planetos vyru tituluojamas J.Deppas pasipiršo aktorei Amber Heard?<br>„Reuters“ nuotr.
Daugelį metų seksualiausiu planetos vyru tituluojamas J.Deppas pasipiršo aktorei Amber Heard?<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2014, 6:41 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:07 PM

Tokios kalbos pasklido po to, kai pirmadienio vakarą paparacai užfiksavo Amber išeinančią iš vieno Los Andželo restorano. Nors aktorė slėpė savo kairę ranką, buvo spėjusių pamatyti, kad ant jos piršto užmautas žiedas su brangakmeniu.

Johnny ir Amber pradėjo susitikinėti vos tik po aktoriaus ir Vanessa Paradis nutraukė savo santykius prieš pusantrų metų. J.Deppas ir A.Heard susipažino „Romo dienoraštis“ filmavimo aikštelėje.

Prieš metus pora patyrė santykių krizę ir biseksuali Amber grįžo pas savo buvusią mylimąją modelį Marie de Villepin. Vėliau šviesiaplaukė gražuolė susitikinėjo su menininke Tasya van Ree, bet ją metusi sugrįžo pas J.Deppą.

Štai V.Paradis ir Johnny meilė truko 14 metų. Jiedu susilaukė dviejų vaikų: Lily-Rose Melody ir Jacko Johno Christopherio.

Iki tol J.Deppas susitikinėjo su keletu įžymybių, įskaitant ir nutrauktas sužadėtuves su Jennifer Gray, Winona Ryde ir Kate Moss. 1983 metais jis buvo vedęs Lori Anne Allison, tačiau po dviejų metų išsiskyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.