Paauglė L.Moss seka garsiosios sesers Kate pėdomis

Nors supermodelis Kate Moss (40 m.) mados pasaulyje sukasi jau 26 metus, ji vis dar yra ta, į kurią lygiuojasi daug jaunų merginų. Į Kate lygiuojasi ir jos jauniausioji sesuo Lottie (16 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 18, 2014, 4:36 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:17 AM

Prieš savaitę paauglė buvo užregistruota modelių agentūroje „Storm“. Visame pasaulyje žinoma pavardė neleido šviesiaplaukei gražuolei likti nepastebėtai. Mažąja Moss vadinama mergina jau sulaukė pirmųjų užsakymų.

Per pirmąją mados fotosesiją Lottie pozavo lauke. Spalvotose nuotraukose užfiksuota susikausčiusi į tolį žvelgianti mergina, regis, niekuo neišsiskiria iš kitų modelių. Vėliau, kai Lottie pavyko atsipalaiduoti, ji parodė, kad yra verta vadintis Mažąja Moss. Jos gebėjimas pozuoti ir jaunatviškas valiūkiškumas tiesiog žavintis.

Tad užsienio žiniasklaida sukruto - Lottie sėkmingai seka savo vyresnės sesers pėdomis. Būtent „Storm“ modelių agentūra ir išgarsino keturiolikmetę Kate visame pasaulyje.

Kate tapo dievaite, nepaskandinamąja ir supermoterimi, kaip ją apibūdino žurnalas „Forbes”. Jos nuotraukų tikriausiai išspausdinta daugiau nei Amerikos prezidentų atvaizdų. Mados istorijoje nėra kito modelio, kuris tiek daug metų būtų toks populiarus kaip K.Moss.

Dabar ji yra ketvirtas pagal uždirbamus pinigus modelis pasaulyje, nurodo „Forbes“. Nuo 2012 metų birželio iki 2013 metų birželio K.Moss uždirbo 5,7 mln. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.