Ch.Sheenas nori išmesti buvusią žmoną D.Richards iš savo namų

Skandalingasis aktorius Charlie Sheenas, visai neseniai pajuokavęs, kad vedė savo partnerę pornožvaigždę Brett Rossi, dabar užsimojo iškeldinti savo buvusią žmoną Denise Richards ir jų bendrus vaikus iš Kalifornijoje esančio namo. Ir šį kartą aktorius nejuokauja. 42-ejų D.Richards šiuo metu gyvena Ch.Sheenui priklausančiame name kartu su jų 9-mečiu sūnumi Samu, 8-mete dukra Lola Rose ir įvaikinta 2 metų mergaite Eloise.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 19, 2014, 8:34 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:04 AM

Sprendimą iškraustyti buvusią žmoną Ch.Sheenas priėmė po to, kai mylimoji B.Rossi pasiskundė ir pareiškė nenorinti gyventi šalia D.Richards. Tačiau ir pats Ch.Sheenas, rodos, griežia dantį ant buvusios žmonos. 2013 m. gruodį kilo eilinis barnis tarp buvusių sutuoktinių. Savo „Twitter“ paskyroje Ch.Sheenas pareiškė, kad D.Richards neleidžia jam aplankyti vaikų per Kalėdas. Per interviu portalui TMZ aktorius kadaise taip pat papasakojo, kad jo vaikų motina neleidžia jam kartu su savo vaikais pabūti nė 30-ies minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.