D.Rodmanas nuo alkoholizmo gydosi reabilitacijos klinikoje

Buvusi

D.Rodmanas užsirašė į alkoholikų reabilitacijos kliniką.<br>AP nuotr.
D.Rodmanas užsirašė į alkoholikų reabilitacijos kliniką.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 19, 2014, 2:58 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:51 AM

D.Rodmanas trečiadienį atvyko į kliniką, kurios pavadinimas neskelbiamas, ir neaišku, kiek laiko ketina ten būti, pranešė CNN.

52 metų D.Rodmanas anksčiau šį mėnesį, grįžęs po naujausio vizito Šiaurės Korėjoje, atsiprašė už žodžius, kad ten kalinamas amerikietis galėjo pats nulemti savo likimą. Dėl tokių savo komentarų D.Rodmanas kaltino alkoholį.

Į uždarai gyvenančią Šiaurės Korėją jis buvo nusivežęs buvusių NBA žaidėjų komandą ir sausakimšoje sporto arenoje sudainavo „Laimingo gimtadienio“ lyderiui Kim Jong-Unui.

Buvusi NBA žvaigždė buvo kritikuojama už tai, kad per naujausią, savaitės trukmės apsilankymą Šiaurės Korėjoje neiškėlė žmogaus teisių pažeidimų ar sulaikyto JAV misionieriaus Kennetho Bae padėties klausimų.

D.Rodmanas sakė, kad planuoja kitą mėnesį vėl vykti į Šiaurės Korėją.

D.Rodmanas užmezgė sunkiai įtikimą draugystę su jaunuoju Šiaurės Korėjos lyderiu, kai vasario mėnesį pirmą kartą ten apsilankė ir paskelbė Kim Jong-Uną „draugu visam gyvenimui“.

Kim Jong-Unas, kuris išsilavinimą įgijo Šveicarijoje, kaip pranešama, yra didelis krepšinio ir, ypač, „Chicago Bulls“ mylėtojas. Su ta komanda D.Rodmanas ir Michaelas Jordanas (Maiklas Džordanas) 10-ajame dešimtmetyje tris kartus laimėjo NBA čempionų titulą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.