M.Obamą per jos gimtadienį sveikino Beyonce ir J.Legendas

Per Michelle Obamos 50-ojo gimtadienio pokylį koncertavo popmuzikos žvaigždės

Per M.Obamos 50-ojo gimtadienio pokylį koncertavo popmuzikos žvaigždės.<br>AP nuotr.
Per M.Obamos 50-ojo gimtadienio pokylį koncertavo popmuzikos žvaigždės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-01-20 10:25, atnaujinta 2018-02-17 08:28

„Nuostabu. Nepaprastas pobūvis“, - kitą rytą po linksmybių CNN sakė politikos analitikė Donna Brazile. Baltieji rūmai daug detalių apie pobūvį neskelbė.

„Vaikystės draugai buvo ten. Žmonės iš administracijos“, - apie šeštadienio pobūvį pasakojo ji.

„Svarbiausia tai, kad koncertavo Beyonce, ir aš turiu jums pasakyti, kad Johnas Legendas sudainavo „Laimingo gimtadienio“, - pasakojo D.Brazile, ilgametė Demokratų partijos aktyvistė, kuri vadovavo nesėkmingai Alo Gore'o prezidentinei rinkimų kampanijai 2000 metais.

„Labiausiai jaudinamą pagerbimą pasakė prezidentas Barackas Obama, kuris kalbėjo apie moterį, kurią sutiko ir įsimylėjo“, - sakė D.Brazile.

CNN pranešė, kad pobūvis truko iki maždaug 2 val. ryto ir kad jame dalyvavo aktorius Samuelis Jacksonas, dainininkas Smokey Robinsonas ir krepšinio legenda Magicas Johnsonas.

Tuo tarpu „The Washington Post“ parašė, kad taip pat dalyvavo aktorė ir dainininkė Jennifer Hudson, buvęs prezidentas Billas Clintonas su žmona, buvusia valstybės sekretore Hillary Clinton, „eksbitlas“ Paulas McCartney, buvusi dailiojo čiuožimo olimpietė Michelle Kwan, folkmuzikos legenda Jamesas Tayloras.

M.Obamai 50 suėjo penktadienį, su didelėmis fanfaromis: interviu žurnalams, televizijos laidomis apie jos gyvenimą ir vaidmenį istorijoje - kaip pirmosios JAV prezidentienės afroamerikietės.

Kaip mados pavyzdys atidžiai stebima M.Obama, kuri yra giriama už socialines pastangas, įskaitant darbą su kariškių šeimomis ir kovą su vaikų nutukimu, gali džiaugtis 65 proc. populiarumu – gerais 20-čia proc. didesniu už vyro populiarumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.