F.Kirkorovo gerbėjai nutarė: duktė panaši į tėvą

Rusų popscenos karaliumi tituluojamas dainininkas Filipas Kirkorovas (47 m.), auginantis surogatinių motinų pagimdytus  dvejų metų dukterį Alą Viktoriją ir pusantrų metų sūnų Martiną, 2014-ųjų pradžioje su vaikais poilsiavo Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Tuomet į savo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“ jis įdėjo mažylių nuotrauką. Tačiau vaikai buvo nufotografuoti iš nugaros, dainininko gerbėjai negalėjo pamatyti jų veidų. Dabar artistas nutarė pradžiuginti savo gerbėjus ir paskelbė naują kadrą, kuriame užfiksuota jo duktė Ala Viktorija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 1:10 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:04 AM

„Miami shoping time“, – pakomentavo nuotrauką F.Kirkorovas, neseniai su vaikais viešėjęs Majamyje, ten kartu su kitais šiame Amerikos mieste įsikūrusiais rusais šventęs dainininkės Kristinos Orbakaitės vyro Michailo Zemcovo gimtadienį.

Nuotraukoje mergaitė patogiai įsitaisiusi pirkinių vežimėlyje. Ir nors ant jos galvos plačiakraštė skrybėlė, o dalį veido slepia tamsūs akiniai, komentatoriai iškart nustatė, kad mergaitė panaši į tėvą, ir prie nuotraukos atsirado daugybė komentarų: „Kokia graži mažylė“, „Stileiva, visa į tėvą“, „Panaši į tėvą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.