Garsios pokerio žaidėjos B.Shak vyras reikalavo kompensacijos batais

Profesionali pokerio žaidėja iš Jungtinių Amerikos Valstijų Beth Shak (44 m.) dėl batų pamišusi nuo trylikos metų. Dabar jos kolekcijoje – 1200 porų. Vien raudonpadžių karaliaus Christiano Louboutino aukštakulnių jos drabužinėje per 700 porų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 10:59 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:13 AM

Beth pasakojo, kad per tūkstantį porų batų ji laikė slaptame kambarėlyje savo namuose. Amerikietė tikino, kad dabar jau buvęs jos vyras, rizikos draudimo fondo vadybininkas Danielis Shakas, net neįtarė, kad jų bendruose apartamentuose Filadelfijoje egzistuoja tokia įspūdinga batų kolekcija.

Užtat panoręs išsiskirti su žmona Danielis kreipėsi į teismą, kad iš sutuoktinės jam būtų priteista 350 tūkst. JAV dolerių kompensacija už nuslėptą aistrą avalynei, kurios vertė – 1 mln. JAV dolerių. Tačiau vyras kompensaciją norėjo gauti ne pinigais, o batais!

Du vaikus auginanti moteris dabar gali lengviau atsipūsti. Supratęs, kad laimėti bylos nepavyks, ieškinį jis atsiėmė ir su ja oficialiai išsiskyrė. O ji toliau pildo savo spintą dailiais bateliais.

Pokerio žaidėja prisipažino, jog anksčiau batus lyg apsėsta pirko todėl, kad gyvendama su vyru jautėsi vieniša ir nemylima. „Tuštumą širdyje man užpildė batai“, – prisipažino B.Shak.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.