Princo Harry mylimosios C.Bonas patėvis rastas negyvas

Didžiosios Britanijos princo Harry širdies draugė Cressida Bonas gedi. Penktadienį jos patėvis, finansininkas Christopheris Shaw, rastas negyvas savo namuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 11:15 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:13 AM

C.Bonas mama ledi Mary Gaye Curzon su įtakingu bankininku Christopheriu buvo kartu nuo 1992 metų. Tačiau 2000 metais jiedu pasuko skirtingais keliais. Cressidai tada buvo 11 metų.

Negyvą Ch.Shaw jo nuomojamame name rado namų tvarkytoja Nicky. Nors sklido kalbos, kad vyras turėjo finansinių problemų, jis neseniai buvo grįžęs iš atostogų Kuboje. Čia jis leido dienas su savo nauja širdies drauge.

76 metų vyro mirtis policijos pareigūnams nesukėlė jokių įtarimų. Juolab, veliono draugai pasakojo, kad Christopheris vartojo vaistus nuo inkstų ligų. Gydytojai jau buvo pranešę finansininkui, kad jo dienos suskaičiuotos.

Cressidai jos patėvis Christopheris buvo labai brangus. Būtent jis ją užaugino ir su juo susiję gražiausi princo Harry mylimosios vaikystės prisiminimai.

„Cressida buvo penkerių, kai Christopheris sutiko jos mamą. Kai jai buvo 11 metų, viskas pakrypo į blogąją pusę. Taigi, Christopheris užėmė vietą Cressidos gyvenime, kai ji buvo vaikas“, - pasakojo šeimos draugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.