V.Beckham su buvusiomis draugėmis nesusidės

Kai per 2012 metų Londono olimpines žaidynes ir vėl uždainavo legendinis „Spice Girls“ merginų 5-tukas, daugelis šventai tikėjo, kad kultinė grupė ir vėl sugrįš į didžiąją sceną. Tačiau vos prieš keletą dienų nuaidėjęs Victorios Beckham pareiškimas apie tai, kad grupė niekuomet neatsikurs, sudaužė gerbėjų viltis. Anuomet dainininkė, o dabar – mados pasaulio diva užtikrintai pareiškė, kad „Spice Girls“ karaliavimo era – jau praeityje.

V.Beckham nebeketina kada nors dainuoti kartu su buvusia grupe "Spice Girls".<br>AP nuotr.
V.Beckham nebeketina kada nors dainuoti kartu su buvusia grupe "Spice Girls".<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 21, 2014, 1:43 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:04 AM

Per interviu žurnalui „Vanity Fair“ žaviojo futbolininko Davido Beckhamo žmona prisipažino: „Mes su merginomis niekuomet negalėsime pakartoti tos sėkmės, kuria kadaise mėgavomės. Be abejo, pasirodymas per Londono Olimpiadą mums buvo didžiulė garbė. Sudainavome puikiai, tačiau ne daugiau. Kartais tiesiog reikia pajusti, kada laikas nulipti nuo scenos. Ir mus tas jausmas apėmė pačiu tinkamiausiu metu.“

Victoria taip pat pridūrė, kad didžiausia jos aistra tapo mada. 39-erių dizainerė buvo pagerbta „BAMBI“ apdovanojimu už nuopelnus mados industrijai. Apdovanojimą jai įteikė pats Karlas Lagerfeldas.

„Kai Karlas įteikė man apdovanojimą, jaučiausi it devintame danguje. Tai tokia garbė! Sulaukti komplimentų iš garsiausių dizainerių yra žodžiais neapsakoma laimė“, – teigė V.Beckham.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.