„Dior“ kvepalų veidu tapęs R.Pattinsonas kadaise galvos netrinko 6 savaites

Holivudo aktorius Robertas Pattinsonas kadaise prisipažino galvos neplovęs net 6 savaites, o štai prieš keletą metų „Saulėlydžio“ filmavimo aikštelėje sklandė kalbos, kad nesiprausiantis, higienos normų nesilaikantis Robertas – tikras smirdžius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2014, 8:25 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:21 AM

Primename, kad per didžiulio atgarsio susilaukusį interviu žurnalui „Extra“ 2009 metais R.Pattinsono buvo paklausta, ar iš tiesų jis netrinko galvos net 6 savaites. „Tikriausiai. Nežinau. Man nerūpi. Nematau prasmės plauti galvą“, – tuomet teigė aktorius.

Filmuojant garsiąją „Saulėlydžio“ sagą vienas komandos narių pažėrė aštrios kritikos dėl R.Pattinsono higienos: „Jis smirdi ir tai yra tiesiog siaubinga. Jis niekuomet nesiprausia ir jo kolegas tai varo iš proto.“

Tačiau nevalos etiketę šiandien R.Pattinsonui vargu ar įmanoma priklijuoti. „Dior“ kvepalų veidu tapęs aktorius nė pats nesupranta, kas paskatino labiau rūpintis savimi: tai, kad su amžiumi jį aplankė noras atrodyti tvarkingai, ar tai, kad jis tapo prestižinio prekės ženklo atstovu?

„Buvau vyrukas, kuriam tereikėjo išsivalyti dantis ir nusiprausti. Nežinau, ar mano įpročiai pasikeitė su amžiumi, ar dėl asociacijų su „Dior“, bet dabar ėmiau naudoti net tokias priemones kaip maitinamasis kremas“, – žurnalui „The Wall Street Journal“ teigė R.Pattinsonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.