Dėl sėkmingos karjeros T.Hanksas paaukojo sveikatą

Amerikiečių aktorius Tomas Hanksas, už savo talentą pelnęs net 2 „Oskarų“ statulėles, dėl karjeros paaukojo net sveikatą –  praėjusiais metais gydytojai jam diagnozavo II tipo cukrinį diabetą. Viena priežasčių, dėl ko aktorių užpuolė ši bjauri liga, – itin drastiški svorio pokyčiai, kuriems T.Hanksas ryžosi dėl atliekamų vaidmenų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-23 11:19, atnaujinta 2018-02-17 05:05

„Per savo karjerą ne kartą teko eksperimentuoti su svoriu. Pavyzdžiui, dėl vaidmens filme „Moterų lyga“ (1992) man teko priaugti net 13 kilogramų, o tam, kad galėčiau vaidinti Chucką Nolandą filme „Prarastasis“ (2000), turėjau numesti net 22 kilogramus. Įžengęs į 4-ąją dešimtį turėjau gana aukštą cukraus kiekį kraujyje ir gydytojai jau tuomet mane perspėjo, kad žaidžiu su ugnimi. Tad žinia apie diabetą mane ne itin nustebino“, – per interviu portalui „7days" teigė T.Hanksas.

Įžymus aktorius teigia nė neketinąs imtis vaidmenų, dėl kurių ir vėl reikės laikytis dietų arba kimšti viską, kas pakliūva po ranka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.