Iš areštinės paleistą J.Bieberį pasitiko nuo įkalinimo išsisukęs jo tėvas

Ankstyvą trečiadienio rytą Floridoje (JAV) iš areštinės paleistas dainininkas Justinas Bieberis. Jis buvo kaltinamas vairavimu apsvaigus ir dalyvavimu šonaslydžio lenktynėse. Kvočiamas dainininkas nenorėjo bendradarbiauti ir iškoneveikė policijos pareigūnus, tad jam taip pat pareikšti kaltinimai dėl pareigūnų orumo įžeidimo. Justinas paleistas tik sumokėjus 2 500 JAV dolerių užstatą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2014, 7:49 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:07 AM

Išleistas iš areštinės dainininkas įsitaisė ant juodo automobilio stogo ir džiugiai mojavo jį pasitikusiems gerbėjams. Į laisvę išeinančio Justino laukė ir jo tėvas Jeremy. Jis taip pat dalyvavo šonaslydžio lenktynėse, tačiau sėdėjo kitame automobilyje, tad išvengė nemalonumų su policija.

Per teismo posėdį Justinas prisipažino viršijęs greitį ir visą dieną gėręs antidepresantus, alų bei rūkęs marihuaną.

Policija paskelbė dvi J.Bieberio nuotraukas, kurių vienoje jis šypsosi kiek apsiblaususiomis akimis, o kitoje atrodo rimtesnis, ir filmuotą medžiagą apie jo areštą.

Policijos raporte sakoma, kad dainininkas neišlaikė blaivumo testo, nuo jo sklido „alkoholio kvapas“, jo akys buvo „pasruvusios krauju“, o sąmoningi judesiai – lėti.

Pareigūnai nurodė, kad jis arešto metu su jais nebendradarbiavo ir žodžiu juos įžeidinėjo, be to, iš pradžių atsisakė lipti iš automobilio.

Per lenktynes dainininkas vairavo geltoną „Lamborghini“. Antro automobilio, raudono „Ferrari“, vairuotojas, dainininkas Khalil pat buvo sulaikytas, automobiliai konfiskuoti, informavo Majamio policijos atstovas Bobby Hernandezas.

19-metis dainininkas pastaraisiais metais ne kartą turėjo reikalų su policija.

Prieš savaitę policija atliko kratą jo name Los Andžele, kada dėl narkotikų laikymo buvo areštuotas vienas jo kompanionų. Be to, prieš tai buvo pranešta apie įtarimus, kad jis apmėtė kiaušiniais savo kaimyno namą.

2013 metais Australijoje J.Bieberio buvo paprašyta nuvalyti grafito piešinį, kurį jis paliko ant sienos prie viešbučio. Prieš mėnesį dėl panašaus incidento jis buvo apkaltintas Brazilijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?