Kandūs internautai pasityčiojo iš J.Bieberio ir M.Cyrus

Skandalas dėl Floridoje sulaikyto popmuzikos atlikėjo Justino Bieberio, kuris kaltinamas vairavimu išgėrus, dar tik įsibėgėja, tačiau šmaikštūs internautai jau spėjo pasinaudoti proga ir dar kartelį pasijuokti iš problemų kamuojamo 19-mečio. Policija paskelbė dvi J.Bieberio nuotraukas, kurių vienoje jis šypsosi kiek apsiblaususiomis akimis – būtent ji ir tapo naujuoju pajuokos objektu.

Kandūs internautai pasityčiojo iš J.Bieberio ir M.Cyrus.<br>„Twitter" nuotr.
Kandūs internautai pasityčiojo iš J.Bieberio ir M.Cyrus.<br>„Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2014, 4:51 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:32 AM

Ar kada nors esate pagalvoję, kad J.Bieberis yra panašus į... Miley Cyrus? O štai kandūs internautai ne tik apsvarstė šią galimybę, bet ir programomis taip apkarpė nuotraukas, kad ima atrodyti, jog kruopštus makiažas J.Bieberį paverstų tikrų tikriausia M.Cyrus kopija. Na, arba atvirkščiai – nuvalius visą dekoratyvinės kosmetikos sluoksnį, po žaviu Miley veideliu tūnotų ne kas kitas, o J.Bieberis.

Panašumų tarp jų yra ne tik vizualių. Abu paaugliai, tarp kurių tik 2 metų skirtumas, rodos, kaip įmanydami stengiasi atsikratyti anuomet kurto „gero“ įvaizdžio.

Skandalistė M.Cyrus nuolat pozuoja apsivilkusi provokuojamus, tik intymiausias vietas dengiančius drabužius, visur, kur tik įmanoma, rodo beprotiškai ilgą savo liežuvį ir visai nesigėdydama atlieka išties nepadorius judesius ant scenos.

Štai J.Bieberis renkasi kitą strategiją: vairuoja išgėręs, nuolat susideda su netinkamomis kompanijomis, įkliūna su narkotikais, kiaušiniais apmėto kaimynų namus. Lyg to dar būtų negana, J.Bieberis užsimanė auginti beždžionėlę. Tiesa, ji iš dainininko buvo atimta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?