Beyonce daina tapo cenzūros taikiniu Didžiojoje Britanijoje

JAV popmuzikos žvaigždė Beyonce užsitraukė vienos Didžiosios Britanijos radijo stoties vadovų nemalonę dėl savo vyro repuojamų tekstų jos naujoje dainoje „Drunk In Love“.

Beyonce atliekamoje dainoje yra užuominų apie smurtą - štai kodėl radijo stotis nutarė leisti kūrinį iškarpytą.<br>AP nuotr.
Beyonce atliekamoje dainoje yra užuominų apie smurtą - štai kodėl radijo stotis nutarė leisti kūrinį iškarpytą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 25, 2014, 12:23 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:02 AM

Radijo „Bang“ prodiuseriai atskleidė leisiantys tik iškarpytą dainos versiją, kai išsiaiškino, jog reperio Jay Z dainojamos eilės susijusios su buitinio smurto scena, vaizduojama filme apie dainininkės Tinos Turner gyvenimą „Kuo čia dėta meilė?“ (What's Love Go To Do With It).

Jay Z dainuojami žodžiai „Dabar valgyk, ką prisivirei, Ana Mei/Pasakiau, valgyk, ką prisivirei, Ana Mei“ yra tekstas iš filmo, kuriame vaizduojama T.Turner audringa santuoka su Ike Turneriu. Mat T.Turner tikrasis vardas yra Anna Mae Bullock.

„Bang“ direktorė Jennifer Ogole pareiškė: „Tos eilės kontraversiškai imituoja žiauraus buitinio smurto sceną. Mes tikime moterų ir muzikos vienybe, ir jokiu būdu nepateisiname smurto – buitinio ar kitokio, ypač nepritardami jo perteikimui, naudojant muzikos galią. Dėl to buvo priimtas sprendimas ištrinti minėtas eiles iš tos dainos.“

„Atsižvelgdami į tai, ką mūsų klausytojai nori girdėti per radiją „Bang“, manome, kad tokie veiksmai yra tinkami šio prieštaringai vertinamo dainos teksto atžvilgiu. Mes toliau propaguosime žmonių socialinę lygybę per muziką ir mūsų stoties turinį“, – pridūrė ji.

Tačiau „Grammy“ apdovanojimų ceremonijos organizatoriai tikriausiai necenzūruos tos dainos, jeigu ją, kaip pranešama, Beyonce ir Jay Z atliks gyvai per rytoj, sekmadienį, vyksiantį šou.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.