D.Beckhamas drovėjosi savo nuogumo

Gražus vyras, o dar nuogas! O dar jei šiek tiek drovisi – tai veda iš proto. Ištobulintas futbolininko Davido Beckhamo kūnas puošia jo naujausią reklamos kampaniją prekybos tinklui „H&M” - jam jis sukūrė naują kolekciją „David beckham Bodywear“, rašo dailymail.co.uk.

D.Beckhamas ne kartą yra pozavęs pusnuogis, tačiau fotografuodamasis naujausioje reklamoje, prisipažino, kad drovėjosi.<br>"Lietuvos ryto" archyvo
D.Beckhamas ne kartą yra pozavęs pusnuogis, tačiau fotografuodamasis naujausioje reklamoje, prisipažino, kad drovėjosi.<br>"Lietuvos ryto" archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2014, 1:12 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:58 AM

Nors garsiosios dainininkės, dizainerės ir šiaip moters, kurios stilių atidžiai seka visas pasaulis, Victorios Beckham vyras ne vieną kartą puikavosi reklamose, vis tiek prieš apsinuoginant, prisipažino, buvo nedrąsu.

Nauji vaizdai žiūrovus kaitins per amerikietiškojo futbolo finalo „Super Bowl“ rungtynes. Tad nei nuo reklamos, nei nuo futbolo, 38 metų žvaigždė vis dar nenutolsta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.