K.Kardashian tikina nesustosianti lieknėti

JAV pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian, po nėštumo atsikračiusi daugiau kaip 30 kilogramų, sustoti nė nežada. Savaitraštis „InTouch“ atskleidė, kad reperio Kanye Westo sužadėtinė yra pasiryžusi viskam, kad taptų kur kas lieknesnė, nei buvo prieš gimdymą. Pasak šaltinių, 33-ejų moteris prieš vestuvės nori mėgautis nuliniu dydžiu.

K.Kardashian tikina nesustosianti lieknėti.<br>„Instagram“ nuotr.
K.Kardashian tikina nesustosianti lieknėti.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2014, 8:24 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:07 AM

Griežtos Atkinsono dietos besilaikanti K.Kardashian šiuo metu sportuoja net po 3 valandas kiekvieną dieną. Įžymybė nuolat skaičiuoja kalorijas ir maitinasi tik ant grotelių kepta žuvimi, vištiena ir garuose virtomis daržovėmis. Savaitraštyje taip pat minima, kad angliavandenių Kim vengia jau 4-tą mėnesį.

„Džiaugiuosi atradusi Atkinsono dietą – ji man pasirodė lengviausia iš visų mitybos planų, kuriais domėjausi. Buvo išties sunku, tačiau svorio atsikračiau greitai ir nė kiek nebadavau“, – apie savo dietą teigė K.Kardashian.

Vos neseniai susilaukusi pirmagimės North, Kim, kurios liemens apimtis yra net 4 dydžiais mažesnė nei klubų, niekaip negali įsisprausti į garsiausių dizainerių džinsus – būtent dėl šios priežasties jai tenka kliautis stilisto Corneliuso Clay'aus paslaugomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.