Buvusi Prancūzijos prezidento mylimoji Indijoje sulaukė dėmesio

V.Trierweiler jo gyvenimo partnerė buvo aštuonerius metus.

V.Trierweiler iš Paryžiaus į Indiją atskrido sekmadienį vėlai vakare.<br>AP nuotr.
V.Trierweiler iš Paryžiaus į Indiją atskrido sekmadienį vėlai vakare.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-01-27 13:28, atnaujinta 2018-02-17 01:34

Buvusi pirmoji ponia, kuri savo dviejų dienų viešnage Indijoje, surengtą labdaros tikslais, pradėjo apsilankymu neišnešiotų naujagimių gydymo įstaigoje Mumbajuje, atrodė atsipalaidavusi, tačiau atsisakė kalbėtis su žurnalistais apie savo asmeninį gyvenimą.

Kerinti 48 metų V.Trierweiler, vilkėjusi tamsiai mėlynos spalvos suknelę ir avėjusi aukštakulnius, pabrėžė, jog kalbės tik apie savo veiklą, skirtą paremti Prancūzijos pagalbos organizacijos „Action Contre la Faim“ pastangas.

V.Trierweiler iš Paryžiaus atskrido sekmadienį vėlai vakare. Pirmadienį ji buvo numačiusi aplankyti dar vieną ligoninę ir dalyvauti labdaros pietuose, kurių metu bus renkamos lėšos, o vėliau penkių žvaigždučių viešbutyje „Taj“ surengti spaudos konferenciją.

„Nepaprasta matyti šiuos kūdikius, kurie sveria mažiau nei kilogramą ir turi labai ribotas galimybes išgyventi“, – sakė V.Trierweiler maždaug 50 žurnalistų, operatorių ir fotografų miniai.

„Tai neteisinga, nes netgi jei daroma viskas, kas įmanoma, jie neturi tokių išteklių, kokie yra mūsų ligoninėse“, – sakė ji po apsilankymo Lokamanijos Tilako ligoninėje, kur buvo apie valandą.

Maždaug 20 policininkų budėjo prie ligoninės, palaikydami viešąją tvarką. Be to, V.Trierweiler lydėjo prezidento apsaugos darbuotojas, pranešė vienas šaltinis iš jos aplinkos.

Prancūzijos prezidentas, sukėlęs žiniasklaidos audrą dėl savo romano su beveik dvidešimčia metų jaunesne aktore Julie Gayet, šeštadienį pranešė, kad priėmė sprendimą skirtis su savo ilgamete partnere V.Trierweiler.

V.Trierweiler jo gyvenimo partnerė buvo aštuonerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.