Problemišką J.Bieberio elgesį pakurstė išsiskyrimas su S.Gomez

Skandalų lydimo popmuzikos atlikėjo Justino Bieberio namų šeimininkė atskleidė, kas iš tiesų pakurstė problemišką 19-mečio elgesį. Pasirodo, kad sudėtingą gyvenimo tarpsnį išgyvenantis jaunuolis maištauja dėl itin nepastovių santykių su buvusia mylimąja Selena Gomez.

Po išsiskyrimo su S.Gomez J.Bieberis skęsta ašarų, alkoholio ir narkotikų liūne.<br>AP nuotr.
Po išsiskyrimo su S.Gomez J.Bieberis skęsta ašarų, alkoholio ir narkotikų liūne.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 3:07 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:29 AM

47-erių Tatiana Vozuik, dirbanti J.Bieberio namuose, dienraščiui „Daily Mirror“ teigė, kad nuolatiniai barniai, išsiskyrimai ir susitaikymai tik dar labiau paskatino problemišką vaikiną  įnikti į vakarėlių, alkoholio ir narkotikų liūną.

„Iki išsiskyrimo viskas buvo tobula, tačiau santykiams nutrūkus Justiną apėmė depresija, jis tapo lyg nesavas. Kadaise užtikau jį skambinant pianinu ir verkiant – vaizdas tiesiog draskė mano širdį. Jis tikrai labai mylėjo Seleną – žvelgiant į jį galima buvo pajusti jį kankinantį skausmą“, – teigė T.Vozuik.

Tatiana atskleidė, kad artimiausi bičiuliai ne kartą girdėjo Justiną ir Seleną užsimenant apie santuoką ir vaikus – esą jų santykiai buvo rimtesni, nei daugelis manė.

„Išsiskyrimas sudaužė jo širdį. Viskas tuo metu jam priminė Seleną, tad jis norėjo kuo dažniau ištrūkti iš namų, kuo daugiau linksmintis ir tiesiog užsimiršti“, – teigė T.Vozuik.

Teigiama, kad į Justino namus dažnai atvykdavo Miley Cyrus, seserys Kendall ir Kylie Jenner – esą merginos bandė pakelti popmuzikos dievaičio ūpą. Namuose taip pat lankydavosi ir ne itin geros reputacijos J.Bieberio bičiuliai, su kuriais paauglys rūkydavo žolę ir piktnaudžiaudavo alkoholiu.

Vis dėlto Tatiana gina skandalingąjį dainininką, teigdama, kad jis – mylintis ir gerbiantis žmogus, visa širdimi atsidavęs jį supantiems artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.