Seksualus Beyonce šou – ir „Grammy“ scenoje, ir ant raudonojo kilimo

Dainininkė Beyonce sekmadienį surengtoje muzikos apdovanojimų „Grammy“ ceremonijoje parodė, kad neatsitiktinai yra vadinama viena seksualiausių pasaulio dainininkių. „Karštą“ įvaizdį pasirinkusi amerikiečių atlikėja vyrų žvilgsnius traukė ir scenoje, ir pozuodama fotografams ant raudonojo kilimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 8:27 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:54 AM

Balta kūną atidengianti nėriniuota suknelė, po kuria dainininkė, regis, daugiau nevilkėjo niekas. Toks vaizdas įamžinti garsenybes susirinkusius fotografus privertė aiktelėti – didelio pasitikėjimo savimi reikalaujantį drabužį, sukurtą dizainerio Michaelo Costello, Beyonce vilkėjo su šypsena ir mielai kelis sykius apsisuko, leisdama įamžinti visas suknelės detales.

Ne mažiau gražų vaizdą pamatė ir „Grammy“ transliacijos žiūrovai. Ceremonijoje Beyonce pasirodė su sutuoktiniu – vienu populiariausių JAV reperių Jay-Z. Šis pasidabino solidžiu kostiumu, o Beyonce – seksualiais apatiniais ir tinklinėmis kojinėmis, lyg pasiruošusi aistringai nakčiai miegamajame.

Pora pasirodymo metu glaustėsi ir atrodė taip, lyg nekantrautų iš „Grammy“ scenos kuo greičiau persikelti kur nors, kur jų nestebėtų tiek daug smalsių akių.

Gramofono formos „Grammy“ apdovanojimą laimėjęs Jay-Z nuo scenos dėkojo savo žmonai ir nepamiršo dukrelės Blue Ivy: „Laimėjau jai paauksuotą puoduką“. "Grammy" ceremoniją su ryškiausiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis šį penktadienį, sausio 31-ąją, rodys "Lietuvos ryto" televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.