Be grožio meistrų K.Kardashian – tarsi baidyklė

Įdegusi, tobulai lygi oda ir akinamai balta šypsena – pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian tikrai atitinka Holivudo standartus. Nors moteris prisipažino pasidariusi botokso injekcijas, ji neigia bet kokius gandus apie plastines operacijas. Esą patraukli jos išvaizda – genų, brangių kosmetikos gaminių ir vizažistų komandos nuopelnas. Tačiau kaipgi atrodytų Kanye Westo sužadėtinė, jei aplink ją nesisukiotų tuntas grožio ekspertų, o kišenėse švilpautų vėjai?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 8:43 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:53 PM

Viena dizaino kompanija nusprendė sukurti fiktyvias nuotraukas, atskleidžiančias, kaip šių laikų įžymybės atrodytų, jei nesinaudotų plaukų stilistų ir vizažistų paslaugomis, nevarstytų plastinės chirurgijos centrų durų ir nė nežinotų, kas yra asmeninis įvaizdžio konsultantas.

Dizaineriai susitelkė į tuos įžymybių bruožus ir įvaizdžio detales, kurios, kaip tikima, tėra kruopštaus grožio bei stiliaus ekspertų darbo vaisius. Pavyzdžiui, holivudinė Tomo Cruise'o šypsena arba tobulai suformuoti K.Kardashian antakiai.

Kalbėdami apie darbo rezultatus dizaineriai teigė: „Ar kada nors susimąstėte, kaip atrodytumėte, jei turėtumėte milijonus savo banko sąskaitoje, o namie – dešimtis asmeninių stilistų? Veikiausiai tiesiog pribloškiamai! Nenuostabu, kad įžymybių išvaizda užburia – juk tuo kruopščiai pasirūpina įvairių sričių profesionalai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.