C.Cox prabilo apie subyrėjusią santuoką su D.Arquette'u

Kultinio serialo „Draugai“ žvaigždė Courtney Cox prisipažino nebepykstanti ant savo buvusio vyro Davido Arquette'o. Per interviu amerikiečių žurnalui „More“ 50-metė aktorė papasakojo apie sudėtingą skyrybų laikotarpį ir jausmus, kuriuos tuomet išgyveno.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 6:20 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:59 PM

„Kai ką nors labai mylite, linkite tam žmogui geriausios kloties ir didžiausios laimės, net jei jis nusprendė pasukti kitu keliu. Žinoma, po skyrybų buvo skaudu, gailėjau subyrėjusios santuokos. Tačiau per 14 bendro gyvenimo metų mes ne kartą stengėmės išgelbėti savo santykius – matyt, nebuvo lemta“, – teigė C.Cox.

C.Cox ir D.Arquette'as turi 9-metę dukrą Coco. C.Cox tvirtina, kad žinią apie tėvų skyrybas mažametė priėmė labai sunkiai.

„Vaikai visuomet nori, kad jų tėveliai liktų kartu, tačiau skyrybos buvo geriausias sprendimas, kurį mes priėmėme dėl savo dukters gerovės“, – teigė C.Cox.

Primename, kad aktoriai susituokė 1999 metais. Apie skyrybas įžymybių pora pranešė 2010 metais, tačiau oficialiai išskirti buvo tik 2013 metais. Skyrybų priežastimi tapo D.Arquette'o neištikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.