Dainininkas J.Bieberis Šv.Valentino dieną atšvęs teisme

Popmuzikos žvaigždei Justinui

J.Bieberis meilės dieną praleis teisme.<br>AP nuotr.
J.Bieberis meilės dieną praleis teisme.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 29, 2014, 10:11 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:37 PM

Tačiau J.Bieberiui gali būti neprivaloma asmeniškai dalyvauti teismo posėdyje Majamio-Deido apygardoje, kuriame prokurorai galės pateikti jam kaltinimus - įskaitant dėl pasipriešinimo areštui ir naudojimosi vairuotojo pažymėjimu, kurio galiojimo laikas jau buvo pasibaigęs.

Nors tokiame posėdyje kaltinamieji paprastai padaro kaltės pripažinimo arba nepripažinimo pareiškimą, J.Bieberio advokatams gali būti leista pateikti raštišką atsakymą į iškeltus kaltinimus.

J.Bieberiui atstovaujantis advokatas Roy Blackas (Rojus Blekas) iš kontoros „Black, Srebnick, Kornspan & Stumpf“ neatsakė į naujienų agentūros AFP užklausimą, ar kanadietis dainininkas asmeniškai dalyvaus posėdyje.

19-metis J.Bieberis sausio 23 dieną buvo suimtas Majami Biče, kai policija jį sulaikė lenktyniaujantį gatvėse. Kaip teigiama, tuo metu dainininkas buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir marihuanos.

Paauglių dievaitis išbuvo už grotų aštuonias valandas, kol buvo paleistas, sumokėjęs 2,5 tūkst. dolerių (6,3 tūkst. litų) užstatą.

Policija nurodė, kad J.Bieberis vairavo išsinuomotą geltoną „Lamborghini“ gyvenamajame rajone ir buvo sulaikytas paryčiais, kai lenktyniavo su reperiu Khalilu Amiru Sharieffu, važiavusiu raudonu „Ferrari“.

Majami Bičo policijos viršininkas Raymondas Martinezas sakė žurnalistams, jog J.Bieberis sunkiai orientavosi aplinkoje, kai buvo sulaikytas, ir negalėjo pateikti galiojančio vairuotojo pažymėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.