Kanados policija apkaltino J.Bieberį užpuolimu

Problemų daugėja

J.Bieberis kaltinamas tuo, kad „kelis kartus“ smogė limuzino vairuotojui per pakaušį.<br>AP nuotr.
J.Bieberis kaltinamas tuo, kad „kelis kartus“ smogė limuzino vairuotojui per pakaušį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 30, 2014, 8:19 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:34 PM

Jaunasis stabukas kovo 10 dieną stos prieš teismą, sakoma Toronto policijos pareiškime, kuris buvo paskelbtas kiek daugiau nei dvi valandos po jo atvykimo į policiją chaotiškomis aplinkybėmis.

Šie kaltinimai yra ne pirmas paauglių numylėtinio susidūrimas su teisėsauga – neseniai jo namuose Los Andžele buvo atlikta krata dėl kaimyno namo apmėtymo kiaušiniais, o sausio 23-iąją jis buvo areštuotas Majami Biče už vairavimą apsvaigus ir dalyvavimą traukos lenktynėse.

„Trečiadienį, 2014 metų sausio 29 dieną, 19-metis Justinas Bieberis iš Kalabasaso Kalifornijoje pasidavė policijai 52-ajame poskyryje, - sakoma Toronto policijos pareiškime, kuriame priduriama, kad dainininkas prieš teismą stos Toronto senojoje rotušėje.

J.Bieberis kaltinamas tuo, kad „kelis kartus“ smogė limuzino vairuotojui per pakaušį. Tuo automobiliu dainininkas ir dar penki asmenys buvo paimti iš mieste esančio vieno naktinio klubo gruodžio 30-osios paryčiais.

„Vežant tą grupę į viešbutį, tarp vieno keleivių ir limuzino vairuotojo įvyko ginčas, - sakoma policijos pareiškime. - To ginčo metu vienas vyras kelis kartus smogė limuzino vairuotojui į pakaušį. Vairuotojas sustabdė limuziną, išlipo iš automobilio ir iškvietė policiją. Vyras, kuris jam smogė, iš įvykio vietos pasitraukė prieš atvykstant policijai“.

Anksčiau dainininkas, su atgal nusukta beisbolo kepuraite, apsivilkęs juodą žieminį paltą su gobtuvu, pareigūnų lydimas atvyko į policijos nuovadą Toronte. Pareigūnai pravedė jį per didelę klykusių gerbėjų ir žurnalistų minią.

„Atsitraukit, nestumkit! Nestumkit!“, - kalbėjo vienas policijos pareigūnas, merginoms pamačius J.Bieberio didelį juodą limuziną ir pradėjus klykti. Televizija CTV pranešė, kad dainininkas atvažiavo maždaug 19 val. 30 min. vietos (ketvirtadienį 2 val. 30 min. Lietuvos) laiku.

Gerbėjai puolė prie jo bandydami išmaniaisiais telefonais nufotografuoti dainininką, kuris iš tvarkingos jaunos žvaigždės virto tatuiruotu, vos pilnametystės sulaukusiu „blogu vaikinu“.

Tamsoje blyksint dešimtims fotoaparatų, viena mergina klykė: „Aš myliu tave, Justinai, aš myliu tave!“.

Problemų daugėja

Dainininkas bėdų su teisėsauga taip pat turėjo Australijoje ir Brazilijoje – dėl grafičių. Be to, Rio de Žaneire jis buvo nufotografuotas išeinantis iš pagarsėjusio viešnamio, o vėliau nesėkmingai bandė atsivežti prostitučių į prabangų viešbutį „Copacabana Palace“.

J.Bieberis sakė, kad yra nekaltas dėl praėjusią savaitę Floridoje jam pateiktų kaltinimų, tarp kurių yra vairavimas apsvaigus, pasipriešinimas areštui ir vairavimas su nebegaliojančiu vairuotojo pažymėjimu.

Kaip rodo dainininko advokato Majamio teismui pateikti dokumentai, jis oficialiai paneigė šiuos kaltinimus.

Tuo tarpu apsvarstyti blogą J.Bieberio elgesį buvo paprašyta ir Baltųjų rūmų – buvo gauta peticija su daugiau kaip 100-u tūkst. parašų, kurioje raginama deportuoti šį Kanadoje gimusį dainininką.

Iki trečiadienio 21 val. (ketvirtadienio 4 val. Lietuvos laiku) po tokia peticija Baltųjų rūmų interneto svetainėje jau buvo daugiau kaip 155 300 vardų – gerokai daugiau nei 100 tūkst. parašų, kurių reikia siekiant, kad prezidentas tai apsvarstytų.

„Mes, Jungtinių valstijų žmonės, manome, kad esame neteisingai atstovaujami popkultūros pasaulyje“, - sakoma peticijoje, kurią sukūrė kažkoks „J.A.“ Detroite, tą dieną, kai J.Bieberis buvo sučiuptas Majami Biče.

„Norėtume matyti pavojingą, beatodairišką, griaunantį ir narkotikus vartojantį Justiną Bieberį deportuotą, o jo žaliąją kortą - atšauktą. Jis ne tik kelia grėsmę mūsų žmonių saugumui, bet ir daro siaubingą įtaką mūsų šalies jaunimui. Mes, žmonės, norėtume pašalinti Justiną Bieberį iš savo visuomenės“, - sakoma peticijoje.

J.Bieberis Jungtinėse Valstijose gyvena ir dirba tikriausiai pagal vis pratęsiamą vizą „O-1“ pramogų pasaulio atstovams, o ne pagal žaliąją kortą, kuria suteikiamas nuolatinio gyventojo statusas.

Kol kas neaišku, ar J.Bieberio teisinės bėdos paveiks jo vizą būti Jungtinėse Valstijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.