K.Westas piktinasi: „Vogue“ viršelį turėtų puošti K.Kardashian

Reperis Kanye Westas ir vėl piktinasi: šį kartą pykčio strėlės sminga į įnoringąją „Vogue“ redaktorę Anną Wintour. Pasirodo, kad skandalingasis atlikėjas jaučiasi įžeistas dėl to, kad ant vasario mėnesio „Vogue“ žurnalo viršelio puikuosis ne jo mylimoji Kim Kardashian, o serialo „Merginos“ („Girls“) žvaigždė Lena Dunham.

K.Westas piktinasi: „Vogue“ viršelį turėtų puošti K.Kardashian.<br>AP nuotr.
K.Westas piktinasi: „Vogue“ viršelį turėtų puošti K.Kardashian.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 9:47 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:13 PM

Teigiama, kad per vieną susitikimų K.Westas pareikalavo iš A.Wintour paaiškinimo, kodėl grožio standartų neatitinkanti L.Dunham jai pasirodė esanti vertesnė puošti vasario mėnesio žurnalo viršelį nei populiarioji K.Kardashian.

Porai artimas šaltinis teigia, kad 36-erių K.Westas tvirtai įsitikinęs, jog Kim – gerokai įtakingesnė ir galbūt net talentingesnė nei L.Dunham.

„Kanye žino, kad vienas didžiausių Kim norų – nusifotografuoti „Vogue“ žurnalo viršeliui, tad jis kaip įmanydamas stengiasi įgyvendinti mylimosios svajonę. Kanye jaučiasi įžeistas, kad Anna, būdama artima jo draugė, nenori nė svarstyti Kim kandidatūros“, – teigė šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.