L.DiCaprio atskleidė, kodėl vis dar nesukūrė šeimos

Holivudo lovelaso, vieno žymiausių šių dienų aktoriaus Leonardo DiCaprio glėbyje šildėsi tokios ilgakojės podiumų gražuolės, kaip Gisele Bundchen, Bar Rafaeli ir Erin Heatherton. Tačiau šiuo metu 39-erių svajonių jaunikio širdis priklauso 18 metų jaunesnei manekenei Toni Garrn. Vis dėlto kalbų apie žengimą prie altoriaus – nė iš tolo negirdėti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 7:23 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:36 PM

L.DiCaprio bičiuliai Tobey Maguire'as ir Kevinas Connolly kadaise net susilažino iš stambios sumelės, kad iki 40-mečio Leonardo vis dėlto ves savo išrinktąją ir susilauks vaikų. Tačiau  akivaizdu, kad vienas iš lažybų dalyvių jau visai netrukus patirs nesėkmę.

„Patikėkite, turiu krūvą rūpesčių ir atsakomybių net ir būdamas nevedęs. Mano darbo grafikas yra įtemptas, kartais dėl filmavimų turiu išvykti net 6 mėnesiams – tai išties didelė kliūtis stabiliems, rimtiems santykiams. Stengiuosi nekurti milžiniškų planų“, – per interviu žurnalui "7days" prisipažino Holivudo aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.