M.Cyrus žarstė patarimus iš kalėjimo paleistam J.Bieberiui

Galbūt Miley Cyrus ir nėra tas žmogus, kuris turėtų dalyti patarimus į skandalus įklimpusioms žvaigždėms, tačiau ji tikrai turi ką pasakyti. Pavyzdžiui, per Jay Leno televizijos lšou Miley patarė Justinui Bieberiui, kaip išvengti nemalonumų su policija.

Kandūs internautai pasityčiojo iš J.Bieberio ir M.Cyrus.<br>„Twitter“ nuotr.
Kandūs internautai pasityčiojo iš J.Bieberio ir M.Cyrus.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 6:57 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:36 PM

„Žinai ką? Tu turi daug pinigų. Sumokėk žmonėms, kad jie pasirūpintų, jog tu nepakliūsi į bėdą, - Justinui patarė Miley. - Ir vakarėlius renk savo namuose. Nusipirk namą ir įrenk jame klubą.“

Pati M.Cyrus visuomenės kritikos sulaukia ne mažiau nei J.Bieberis. Pernelyg seksualūs vaizdo klipai (Prancūzijoje jos vaizdo klipas „Wrecking Ball“ rodomas tik po 22 valandos), gašlūs pasirodymai ant scenos ir nuogo kūno demonstravimas pelnė Miley skandalistės etiketę.

„Iš visų žmonių aš sulaukiu daug kritikos. Tad kartais pažvelgiu į save iš šalies ir pagalvoju: „Aš nedarau nieko nelegalaus. Aš pridarau daug mėšlo, bet nedarau nieko nelegalaus“. Viskas, ką aš darau, Kalifornijoje yra legalu“, - tikino Miley.

Jai tikrai nėra dėl ko graužtis, mat net ir skandalingiausi jos poelgiai galų gale yra įvertinami teigiamai. Pavyzdžiui, MTV ją paskelbė Metų atlikėja po to, kai ši 21 metų dainininkė pribloškė pasirodymu per MTV videomuzikos apdovanojimų ceremoniją rugpjūčio mėnesį. Tuomet ji vilkėdama vien guminius apatinius itin geidulingai glaustėsi aplink Robiną Thicke'ą.

Štai 19-mečio J.Bieberio išsišokimai nėra taip puikiai įvertinami. Jam pateikti kaltinimai dėl vairavimo apsvaigus, dalyvavimo šonaslydžio lenktynėse, pasipriešinimo policijos pareigūnams ir užpuolimo.

Akivaizdu, kad Justinas ir Miley kaip įmanydami stengiasi atsikratyti anksčiau kurto „gero“ įvaizdžio. Ir tai ne vienintelis jų panašumas. Kiek anksčiau internautai juos pašiepė kompiuterinėmis programomis taip apkarpydami nuotraukas, kad ima atrodyti, jog kruopštus makiažas J.Bieberį paverstų tikrų tikriausia M.Cyrus kopija. Na, arba atvirkščiai – nuvalius visą dekoratyvinės kosmetikos sluoksnį, po žaviu Miley veideliu tūnotų ne kas kitas, o J.Bieberis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?