Slapukė dainininkė Lana Del Rey susižadėjo

JAV dainininkė Lana Del

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-02-01 11:28, atnaujinta 2018-02-16 20:12

Gandai, kad hitu tapusios dainos „Young and Beautiful“ atlikėja ketina susituokti, pasklido praeitų metų pradžioje, kai ji pirmąkart buvo pastebėta mūvinti žiedą su deimantu per Britanijos muzikos apdovanojimų ceremoniją.

Ji vėl buvo su tuo žiedu, kai buvo nufotografuota ieškanti namo Los Andžele su B.J.O'Neillu, o dabar keli šaltiniai patvirtino savaitraščiui „Us Weekly“, jog pora planuoja žengti prie altoriaus.

L.Del Rey ir roko grupės „Kassidy“ vokalistas B.J.O'Neillas pradėjo susitikinėti 2011 metais. Pranešimų apie sužadėtuves jie dar nekomentavo.

27 metų dainininkė anksčiau atskleidė, kad santykius su B.J.O'Neillu užmezgė dėl jų bendros meilės velioniui roko atlikėjui Kurtui Cobainui.

Pernai jis sakė žurnalui „Nylon“, kad C.Cobainas „užima svarbią vietą mūsų kasdieniuose pokalbiuose. Jeffas Buckley yra kitas didelis įkvėpimo šaltinis. Ir Jimas Morrisonas – mes kalbamės apie tuos žmones, tarsi juos pažinotume. Jie yra mūsų santykių dalis. Visada sakome: „Visi mūsų draugai mirę ir niekada mūsų nepažinojo.“ Man pasisekė, kad susipažinau su žmogumi, kuris lygiai taip pat jaučiasi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.