Operos žvaigždė A.Netrebko dėmesį traukia maudydamasi sniege

Publiką verta gundyti ne tik balsu. Šią tiesą puikiai žino žymi Rusijos operos dainininkė Ana Netrebko, mėgstanti savo gerbėjus socialiniuose tinkluose palepinti pikantiškomis nuotraukomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 3, 2014, 6:43 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:23 PM

Ana – prestižinėse pasaulio salėse dainuojanti atlikėja, vadinama vienu geidžiamiausių pasaulio sopranų. Šio žanro artistų įvaizdis dažniausiai solidus – įprotis demonstruoti mažai pridengtą kūną dažniau siejamas su popmuzikos žvaigždutėmis.

Tačiau Rusijos ir Austrijos pilietybę turinti Ana mano, jog ir operos artistėms pasipuikuoti savo nepriekaištinga figūra – ne nuodėmė.

Daugybė jos sekėjų socialiniame tinkle „Facebook“ jau ne pirmą sykį mėgaujasi nuotraukomis, kuriose Ana įsiamžino vilkėdama maudymosi kostiumėlį. Pernai rudenį ji tai padarė švęsdama 42-ąjį gimtadienį – su populiaraus žaidimo „Angry Birds“ veikėją vaizduojančiu balionu rankoje. Praėjusią savaitę Niujorką užgriuvus pūgai, A.Netrebko, nepabūgusi keliolikos laipsnių šalčio, su bikiniu įsiamžino savo buto Niujorke balkone.

„Laikai pasikeitė. Operos atlikėjai privalo būti gražūs, prižiūrėti savo kūną, prakaituoti sporto salėje. Juk vaidinti tenka ne tik pabaisas, bet ir gražuolius“, – „Stiliui“ sakė Anos bičiulis, su ja dažnai dainuojantis Rusijos operos atlikėjas Dmitrijus Chvorostovskis.

Atrodo, Ana vadovaujasi šiuo patarimu – į penktąją dešimtį įžengusi atlikėja atrodo puikiai, tad kodėl tuo nepasipuikuoti?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.