Aktorė C.Blanchett aplankė velionio Ph.S.Hoffmano šeimą

Holivudo aktorė Cate Blanchett pagerbė velionio draugo Philipo Seymouro Hoffmano atminimą ir pirmadienį aplankė gedinčią jo šeimą. 44-erių aktorė su Ph.S.Hoffmanu susibičiuliavo filmuojant kultinį filmą „Talentingasis misteris Riplis“ (The Talented Mr. Ripley), kuriame taip pat pasirodė tokios Holivudo žvaigždės kaip Mattas Damonas, Jude'as Law ir Gwyneth Paltrow.

(Iš kairės į dešinę) Mattas Damonas, Jude'as Law, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Philipas Seymouras Hoffmanas.<br>AP nuotr.
(Iš kairės į dešinę) Mattas Damonas, Jude'as Law, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Philipas Seymouras Hoffmanas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 3:55 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:30 PM

Sužinojusi apie skaudžią netektį C.Blanchett suskubo pas aktoriaus mylimąją Mimi O'Donnell ir tris tėvo netekusius mažamečius vaikus. Po internetą žaibišku greičiu paplito nuotraukos, kuriose C.Blanchett įamžinta prie M.O'Donnell namų, rankose laikanti vaikams skirtus žaislus.

Praėjusių metų pabaigoje M.O'Donnell išvarė Ph.S.Hoffmaną iš jų bendrų namų dėl to, kad jis įniko į heroiną. Velionis aktorius tuomet išsinuomojo būstą šalia mylimosios, su kuria kartu nugyveno 15 metų, namų.

Kaip lrytas.lt rašė anksčiau, Ph.S.Hoffmanas, vadintas savo kartos geriausiu ekscentriškų personažų kūrėju, geriausio aktoriaus „Oskarą“ pelnė 2006 metais už Trumano Capote vaidmenį filme „Kapotė“ („Capote“).

Visą virtinę tinginių, šarlatanų ir kitokių spalvingų veikėjų vaidmenų sukūręs aktorius buvo nominuotas dar trims JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimams. Jo darbai buvo tokie ryškūs, kad jis yra laikomas vienu geriausių aktorių pasaulyje.

Vieno Ph.S.Hoffmano draugų iškviesta policija, atvykusi į aktoriaus namus Vest Vilidžo rajone Manhatane, rado medžiagos, kuri tikriausiai yra heroinas.

„Atrodo, kad tai turėtų būti perdozavimas“, – naujienų agentūrai AFP sakė vienas policijos pareigūnas. Aktorius buvo rastas ant vonios kambario grindų su švirkštu rankoje, mūvintis šortus ir vilkintis marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.