P.Walkerio šeima bando pasidalinti velionio aktoriaus turtą

Praėjusių metų pabaigoje tragiškai žuvusio aktoriaus Paulo Walkerio artimieji šiuo metu bando pasidalinti jo turtą. Teigiama, kad visą velionio aktoriaus turtą, kuris sudaro net 25 mln. JAV dolerių, paveldės jo dukra Meadow Rain Walker. Tačiau rūpintis finansais po P.Walkerio mirties yra paskirta jo motina Cheryl, o Meadow šiuo metu gyvena su savo motina Rebecca McBrain. Štai čia ir iškyla problema, kurią bus bandoma išspręsti teisme.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2014, 9:31 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:17 PM

Pasak P.Walkerio šeimai artimo šaltinio, aktoriaus artimieji neketina leisti, kad paauglei atitektų visa jai teisėtai priklausanti pinigų suma. Teigiama, kad P.Walkerio tėvai nori patys valdyti finansus.

Dar viena pretendentė į aktoriaus palikimą – ilgametė jo draugė Jasmine Pilchard-Gosnell, su kuria P.Walkeris susitikinėjo net 7 metus.

Primename, kad garsiojo veiksmo filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė Paulas Walkeris automobilio avarijoje žuvo praėjusių metų lapkričio 30 dieną. 40-metis aktorius buvo keleivis draugo mašinoje, kai ši sudužo į šiaurę nuo Los Andželo. Juodu, kaip teigiama, dalyvavo labdaros renginyje ir jo metu išvyko pasivažinėti.

40 metų P.Walkeris labiausiai išgarsėjo slapto agento Brajeno O'Konoro vaidmeniu populiariuose filmuose „Greiti ir įsiutę“. Jis pasirodė penkiuose iš šešių šios franšizės juostų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.