Į skandalus įsivėlęs aktorius veidą slepia po popieriniu maišu

Tarptautiniame Berlyno filmų festivalyje besilankantis aktorius Shia LaBeouf (27 m.) aplinkiniams paliko neišdildomą įspūdį. Pirmiausiai jis netikėtai išėjo iš spaudos konferencijos, o vėliau žengė raudonuoju kilimu, užsimaukšlinęs popierinį maišelį ant galvos.

Per filmo premjerą S.LeBeuf veidą slėpė po popieriniu maišeliu.<br>AP nuotr.
Per filmo premjerą S.LeBeuf veidą slėpė po popieriniu maišeliu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-10 14:01, atnaujinta 2018-02-16 12:08

Vieną pagrindinių Larso von Triero erotinės dramos „Nimfomanė“ veikėjų įkūnijęs S.LeBeouf per spaudos konferenciją nustebino žurnalistus, kai šie pasiteiravo, kaip jis jautėsi vaidindamas tokiose atvirose sekso scenose. Išgirdęs šį klausimą aktorius išgėrė vandens ir sumurmėjo: „Kai žuvėdros skrenda paskui žvejybos laivą, tai todėl, kad jos mano, jog sardinės bus metamos į vandenį.“ Tai pasakęs Shia paliko spaudos konferenciją.

Šiuos žodžius 1995 m. yra pasakęs futbolo žaidėjas prancūzas Ericas Cantona, po to, kai buvo apkaltintas įspyręs, kaip jis teigė, „įkyriam gerbėjui“. Spėjama, kad šis S.LeBoeuf išsišokimas susijęs su jo trumpametražio filmo plagiato skandalu praeitais metais.

Tai nebuvo paskutinė aktoriaus provokacija – sekmadienį raudonuoju kilimu jis žengė ant galvos užsidėjęs popierinį maišelį su užrašu „Aš nebe garsus“ (I am not famous anymore). Šią frazę socialiniuose tinkluose S.LeBoeuf parašo kasdien nuo sausio 13 dienos. Maždaug tada viename Londono bare aktorius susimušė su trimis vyrais, bandžiusiais jį nufotografuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.