40 metų sulaukęs R.Williamsas pasidalijo vaikystės nuotraukomis

Ketvirtadienį Didžiosios Britanijos popmuzikos žvaigždė Robbie Williamsas švenčia savo 40-ąjį gimtadienį. Nors šiuo metu jis su šeima vieši JAV, Robbie gimtajame mieste numatyta didžiulė šventė.

Dainininkas R.Williamsas vaikystėje.<br>„Twitter“ nuotr.
Dainininkas R.Williamsas vaikystėje.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-13 17:46, atnaujinta 2018-02-16 08:45

„Deja, per šią šventę manęs Stoke prie Trento nebus. Mano žmona sugalvojo didžiulę gimimo dienos staigmeną, kurios pradžia – prieš pat festivalį. Mes abu jaučiamės kalti, nes tikrai norėčiau būti su jumis. Tačiau iškart po mano žmonos staigmenos manęs laukia darbo kelionė į Australiją, o šiuo metu esu Los Andžele... Geografiškai man neįmanoma suspėti į šventę“, - savo gerbėjams teisinosi R.Williamsas.

Per savo gimtadienį žvaigždė socialiniuose tinkluose pasidalijo savo vaikystės nuotrauka. Ir nors atrodo, kad Robbie nuo vaikystės pasikeitė kardinaliai - atlikėjas atrodo kaip subrendęs vyras ir atsidavęs tėvas - tačiau širdyje jis visą gyvenimą liks šiek tiek maištaujantis paauglys. Hito „Rock DJ“ atlikėjas yra prisipažinęs, kad reguliariai rūko „žolę“. 34-erių aktorę Ayda Field vedęs popmuzikos atlikėjas neslepia ir to, kad anksčiau buvo priklausomas nuo receptinių vaistų ir kartą yra bandęs heroino.

Palaidūno etiketę pelniusį dainininką sutramdė tik jo ir Aydos vienerių metų dukra Theorodora. Robbie ne kartą yra sakęs, kad ne tik jis auklėja dukrą, bet ir dukra auklėja jį.

Galbūt todėl, sužinojęs, kad nepavyks sudalyvauti jo paties pagerbimo šventėje, R.Williamsas parašė laišką savo gerbėjams: „Kai mano tėtis pirmą kartą prasitarė apie planus surengti mano 40 gimtadienio vakarėlį, maniau, kad tai bus nedidelė šventė.

Bet bėgant savaitėms ir kone kasdien pasirodant straipsniams „Sentinel“ (tai vietinis laikraštis, kurį skaitau internete) supratau, kad tai kažkas didelio ir svarbaus...

Sentimentalią šilumą mano širdyje pakeitė visiška panika: „O jeigu niekas neateis?!“

Aš tikrai nepajėgiu nuvyti šios minties...

Keliai pavadinti pagal mano dainas, garbės lenta, pakabinta parke, kuriame žaisdavau vaikystėje, mano atminimui skirtas nedidelis festivalis muziejuje!?!

Jaučiuosi taip, tarsi visa tai vyktų ne man, o kažkam kitam, kuris kilo iš ten pat kaip ir aš tik yra to daug labiau nusipelnęs.

Kai akimirkai sulaikau kvėpavimą, šios pagerbimo šventės didybė pripildo mane neaprėpiamo pasididžiavimo savimi ir priverčia prisiekti sau niekada jūsų nenuvilti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.