J.Travolta po sūnaus mirties atsigavo Scientologijos bažnyčioje

Viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių Johnas Travolta tragišką sūnaus Jetto mirtį įvardijo kaip baisiausią dalyką, kada nors nutikusį jo gyvenime. „TNežinojau, ar ištversiu netekimo skausmą. Gyvenimas tapo neįdomus, viskas prarado prasmę – prireikė daugybės pastangų, kad išlpičiau iš tos duobės“, – prisipažino J.Travolta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-17 19:18, atnaujinta 2018-02-16 04:51

Autizmu sirgęs 16-metis Jettas Travolta mirė 2009-ųjų sausio pradžioje, per šeimos atostogas Bahamose. Paauglys mirė dėl jį ištikusių traukulių.

1991 metais susituokę J.Travolta ir jo žmona Kelly Preston taip pat augina 13-metę dukrą Ella Bleu ir 3 metų sūnų Benjaminą.

J.Travolta tikina, kad po tragiškos sūnaus mirties jis kasnakt eidavo miegoti su viltimi nepabusti. JAV aktorius taip pat pridūrė, kad jei ne Scientologijos bažnyčia – jis vargu ar būtų atsigavęs.

„Būsiu amžinai dėkingas scientologams, kad besąlygiškai palaikė mane sunkiausiais mano gyvenimo metais – nuolat, nuo pat pirmadienio iki sekmadienio. Noras padėti man įveikti netekties skausmą privertė juos dirbti be poilsio dienų“, – teigė J.Travolta.

59-erių J.Travolta scientologija domisi nuo aštuntojo dešimtmečio ir tikina, kad religinė bendruomenė išgelbėjo jo gyvybę daugiau nei vieną kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.