Sūnų sūpuojantis S.Cowellas: „Neįsivaizdavau, kad taip mylėsiu“

Pagarsėjęs kaip užkietėjęs viengungis britiškojo „X Faktoriaus“ teisėjas Simonas Cowellas (54 m.) su savo širdies drauge Lauren Silverman (36 m.) per šv. Valentino dieną sulaukė gandrų. Lauren pagimdė berniuką, kurį pora, Simono tėčio garbei, pavadino Ericu.

Per šv. Valentino dieną S.Cowellui gimė sūnus Ericas.<br>„Twitter“ nuotr.
Per šv. Valentino dieną S.Cowellui gimė sūnus Ericas.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:20 AM

Kadaise sau tvirtai pasižadėjusio niekada neturėti vaikų S.Cowello širdis suvirpėjo, kai šis ant rankų paėmė savo paties sūnų: „Neįsivaizdavau, kad taip mylėsiu ir didžiuosiuosi“.

„Mama, tėtis ir Ericas, kuriam – dvi dienos“, – sekmadienio vakarą prie laimingos šeimos nuotraukos socialiniame tinkle rašė S.Cowellas.

Pora su naujagimiu pirmadienį paliko ligoninę ir grįžo namo.

Berniuko gimimas buvo palydėtas skandalų - Lauren buvo S.Cowello draugo Andrew Silvermano žmona. Kai paaiškėjo, kad Lauren laukiasi ne nuo sutuoktinio, o nuo Simono, garsusis prodiuseris pabėgo į Sen Tropezą. Tuo metu A.Silvermanas pareiškė norintis skyrybų.

„Kol spręsis reikalai su žmona, man svarbiausia – apsaugoti savo septynmetį sūnų”, - tuomet sakė A.Silvermanas.

Atskirą pranešimą išplatino ir jo L.Silverman: „Siekiant užtikrinti mūsų sūnaus gerovę, esu pasiryžusi nutraukti santykius su Andrew kaip įmanoma draugiškiau. Tam įveikti norėčiau šiek tiek erdvės ir privatumo“.

Skyrybų dokumentuose santuokos nutraukimo priežastimi pora nurodė neištikimybę. Neįvardytų šaltinių teigimu, kuriuos citavo „US Weekly“, Lauren ir Andrew jau kurį laiką buvo nelaimingi, galvojo apie skyrybas. Tai ir lėmė, kad Lauren suartėjo su vyro bičiuliu S.Cowellu. 

Tuomet Simonas pasišovė apmokėti visas Silvermanų skyrybų proceso išlaidas, jei Andrew panaikins įrašą apie neištikimybę. Skelbiama, kad po skyrybų Lauren vyrui būtų išmokėta nuo 3 iki 4 milijonų svarų sterlingų (apie 12–16 milijonų litų).

Kalbama, kad pasakiškus turtus iš savo veiklos sukaupęs prodiuseris jau apmąstė ir tai, kokią dalį santaupų skirs savo pirmagimiui.

Neįvardytas šaltinis laikraščiui „Daily Star Sunday“ atskleidė, kad pasitaręs su finansininkais ir teisininkais S.Cowellas pasiryžęs būsimai atžalai kasmet skirti po 3 milijonus svarų sterlingų (12 milijonų litų), kol jai sukaks 21 metai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.