Tarp rusų dueto „ „t.A.t.U.“ narių perbėgo juoda katė

Praėjusio dešimtmečio pradžioje savo populiarumo viršūnę pasiekusi Rusijos merginų grupė "t.A.t.U.", vėliau iširusi ir vėl susibūrusi dėl pasirodymo Sočio olimpinėse žaidynėse, skandalingai iširo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 7:31 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:59 AM

Jelena Katina ir Julija Volkova, dar būdamos 14-15 metų paauglės, audrino savo gerbėjų vaizduotę dainomis, o dar labiau - moksleivių lesbiečių įvaizdžiu.  Vėliau skirtingais keliais pasukusios merginos Sočio olimpinių žaidynių rengėjų prašymu šiemet vėl suėjo draugėn ir pasirodė olimpiados atidarymo ceremonijos išankstiniame šou. Jų hitu tapęs kūrinys „Nas ne dogoniat“ („Mūsų nepavys“) skambėjo per atidarymą į areną žygiuojant Rusijos olimpiečiams.

Merginų pasirodymas padarė sprogusios bombos įspūdį - „tauškės“ iškart tapo Rusijos žvaigždėmis, iškart pasipylė kvietimai į įvairiausius renginius. Grupės gerbėjai apsidžiaugė - "t.A.t.U." grįš į sceną, juolab kad ir merginos teikė vilčių - šiomis dienomis pradėjo įrašinėti naują kūrinį.

Ir staiga skandalas - J.Katina atsisako dirbti su J.Volkova. Jelenos vadybininkai atšaukė visus artimiausius koncertus. Antradienį dueto narė J.Katina išplatino vaizdo įrašą, kuriame paskelbė, jog grupė išyra visiems laikams dėl kitos narės - J.Volkovos elgesio.

„Dėl nekorektiško Julijos elgesio mes negalime kartu koncertuoti. Po viešų šiurkščių ir labai įžeidžių pasisakymų apie mane, ji paskelbė dar ir ultimatumą: jeigu nepaklusiu jai visais kūrybiniais klausimais, ji susiras kitą rudaplaukę garbanotą merginą, kuri galėtų mane pakeisti grupėje.

Maža to, ji pagrasino, kad, naudodamasi savo pažintimis su TV Pirmojo kanalo vadovybe, užkirs kelią mano solinei karjerai Rusijoje“, - apmaudą liejo 29 metų J.Katina.

Išvardijusi šias priežastis dainininkė pareiškė, kad toliau nebegalinti su J.Volkova nei dirbti, nei apskritai bendrauti. Ji atsiprašė "t.A.T.U." gerbėjų, kad jų viltys dėl grupės atgimimo nepasiteisino, ir paprašė supratimo.

Merginos rengėsi vykti į Slovakiją. Konfliktas įsiplieskė oro uoste. Apsiverkusi Jelena išlėkė iš pastato, o Julija išvyko į Bratislavą viena.

Vis dėlto pasirodymas olimpinėse žaidynėse joms įsiminė visiems laikams.

„Žinoma, tų emocijų niekada nepamiršime. 40 tūkstančių žmonių, visi dainuoja mūsų dainą „Nas ne dogoniat“, kurią iki šiol prisimena. Žmonės šaukė, mojavo rankomis. Tai neapsakoma“, - įspūdžiais su Rusijos laikraščio „Komsomolskaja pravda“ žurnalistais dalijosi J.Volkova iškart po olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.